Telefon Nokia integrat În proteza ce ține loc de mâna unui bărbat - tehnologie utilă sau pasiune prea mare pentru gadgeturi?

1.485 ori
<b>Telefon Nokia integrat În proteza ce ține loc de mâna unui bărbat - tehnologie utilă sau pasiune prea mare pentru gadgeturi?</b>Cândva circulau pe web fotografii amuzante ce prezentau o persoană cu un telefon mobil lipit de cap cu o bandă, pentru a fi mereu la îndemână. Totuși, iată că totuși putem integra telefonul mobil în corpul uman și asta a dovedit-o un britanic,...

Cândva circulau pe web fotografii amuzante ce prezentau o persoană cu un telefon mobil lipit de cap cu o bandă, pentru a fi mereu la îndemână. Totuși, iată că totuși putem integra telefonul mobil în corpul uman și asta a dovedit-o un britanic, care și-a transformat handicapul în avantaj.

Trevor Prideaux, un bărbat de 50 de ani din Marea Britanie a integrat un telefon Nokia C7 în brațul său proteză, având astfel handsetul Symbian la îndemână. Interesant e faptul că bărbatul încercase să apeleze la Apple pentru a integra un iPhone, dar gigantul din Cupertino nu a fost de acord să îi furnizeze o carcasă specială pentru a o integra în proteză.

Astfel, Trevor a apelat la Nokia și Exeter Mobility Centre, o organizație pentru persoanele cu dizabilități. Rezultatul poate fi văzut în imaginea de mai sus și pot afirma că astfel de îmbunătățiri aduse corpului uman sunt binevenite. La urma urmei, dacă soarta i-a luat o parte a corpului lui Trevor, de ce nu îi oferim ceva în schimb? Un mod inovator de a avea acces rapid la telefonul mobil este un exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×