Microsoft prezinta tehnologiile anului 2019 (Video)

1.988 ori
<b>Microsoft prezinta tehnologiile anului 2019 (Video)</b>La aproximativ un an dupa ce am fost uimiti de telefonul flexibil Nokia Morph, iata ca Microsoft isi prezinta oficial planurile pentru anul 2019. Acestea implica tehnologii ce acum pot parea SF, dar care ne vor schimba radical stilul de viata. Iata clipul...

La aproximativ un an dupa ce am fost uimiti de telefonul flexibil Nokia Morph, iata ca Microsoft isi prezinta oficial planurile pentru anul 2019. Acestea implica tehnologii ce acum pot parea SF, dar care ne vor schimba radical stilul de viata. Iata clipul video care prezinta tehnologiile anului 2019:

Clipul numit "2019" apartine celor de la Microsoft Office Labs si a fost prezentat in cadrul Conferintei Wharton Business Technology, in data de 28 februarie. Observati cum viitorul va gravita in jurul technologiilor touch, al transparentei gadgeturilor, al interfatelor inovatoare si al flexibilitatii componentelor si display-urilor.

Fie ca vorbim de inovatii in domeniul medical, educational, al animatiilor, traducerii live sau display-urilor, Microsoft a acoperit toate aceste domenii cu tehnologiile sale futuriste. Am putut vedea chiar mici proiectoare in actiune, ziduri tehnologice transparente si un ziar electronic, plus un telefon flexibil.

Va fi totusi software-ul la fel de promitator ca si hardware-ul?

Sursa: Concept Phones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×