OnePlus își ia angajamentul de a oferi minim 2 ani suport software Android pentru telefoanele sale

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 903 ori
<b>OnePlus își ia angajamentul de a oferi minim 2 ani suport software Android pentru telefoanele sale</b>Cei de la OnePlus se remarcă și prin rapiditatea de care dau dovadă la oferirea celor mai noi release-uri Android pe telefoanele din portofoliu, update-urile sosind în timp util pe flagship-uri. Acum aflăm că firma chineză se angajează în oferirea

Încă de la apariția pe piață cei de la OnePlus s-au remarcat și prin suportul software oferit pentru terminalele sale, iar astăzi compania chineză își ia angajamentul de a oferi actualizări software Android pentru o perioadă de minim 2 ani. Se promit și 3 ani de actualizări software de securitate și descoperim că programul intitulat Software Maintenance Schedule intră în funcție chiar de astăzi, pe listă fiind și device-uri actuale.

Printre modelele incluse pe listă se află OnePlus 3/3T, OnePlus 5/5T, dar și OnePlus 6. Toate smartphone-urile ce vor fi lansate pe viitor vor beneficia de același suport și aflăm că patch-urile de securitate vor fi livrate o dată la fiecare două luni - abordare similară cu cea Huawei despre care aflam chiar ieri.

Ca un fapt divers mai aflăm și faptul că în cadrul târgului Mobile World Congress din Shanghai, CEO-ul OnePlus, Pete Lau a dezvăluit că un prim smartphone 5G se va lansa anul viitor pe piață. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×