OnePlus își ia angajamentul de a oferi minim 2 ani suport software Android pentru telefoanele sale

940 ori
<b>OnePlus își ia angajamentul de a oferi minim 2 ani suport software Android pentru telefoanele sale</b>Cei de la OnePlus se remarcă și prin rapiditatea de care dau dovadă la oferirea celor mai noi release-uri Android pe telefoanele din portofoliu, update-urile sosind în timp util pe flagship-uri. Acum aflăm că firma chineză se angajează în oferirea

Încă de la apariția pe piață cei de la OnePlus s-au remarcat și prin suportul software oferit pentru terminalele sale, iar astăzi compania chineză își ia angajamentul de a oferi actualizări software Android pentru o perioadă de minim 2 ani. Se promit și 3 ani de actualizări software de securitate și descoperim că programul intitulat Software Maintenance Schedule intră în funcție chiar de astăzi, pe listă fiind și device-uri actuale.

Printre modelele incluse pe listă se află OnePlus 3/3T, OnePlus 5/5T, dar și OnePlus 6. Toate smartphone-urile ce vor fi lansate pe viitor vor beneficia de același suport și aflăm că patch-urile de securitate vor fi livrate o dată la fiecare două luni - abordare similară cu cea Huawei despre care aflam chiar ieri.

Ca un fapt divers mai aflăm și faptul că în cadrul târgului Mobile World Congress din Shanghai, CEO-ul OnePlus, Pete Lau a dezvăluit că un prim smartphone 5G se va lansa anul viitor pe piață. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×