PUBG Mobile review (Samsung Galaxy S9+): cea mai bună portare a unui joc de PC vreodată, FPS must play

3.279 ori
<b>PUBG Mobile review (Samsung Galaxy S9+): cea mai bună portare a unui joc de PC vreodată, FPS must play</b>Printre titlurile pe care le-am jucat pe smartphone-ul Samsung Galaxy S9+ s-a numărat și popularul PUBG Mobile, joc FPS de care până și cei care nu sunt pasionați de gaming au auzit. Vă prezint în rândurile de mai jos experiența de gaming

Chiar dacă eşti total dezinteresat de lumea jocurilor şi tot ai auzit de PUBG, furoarea maximă la ora actuală când vine vorba de shootere. Pe PC a stârnit o adevărată isterie şi ca atare a venit rapid şi o portare pe mobil. Noroc că s-au ocupat chinezii de la Tencent, altfel dura ani până era gata. Am testat varianta finală şi oficială de PUBG Mobile pe Samsung Galaxy S9+ şi ce a ieşit vedeţi mai jos.

PUBG Mobile

În primul rând e un joc mare, care poate să ocupe şi 2 GB pe terminal. Apoi trebuie să aveţi zic eu măcar 4 GB RAM şi un procesor mai de Doamne ajută ca un Snapdragon 625 sau 630 să îl jucaţi. Conceptul e simplu: 100 de jucători sunt aruncaţi pe o hartă de 8 x 8 km şi trebuie să supravieţuiască. Porneşti la drum golaş, cum te-a făcut mama ta, fără arme şi itemuri.

Pe parcurs aduni puşti cu lunetă, pistoale, dar mai sus de un SCR sau Vector e greu să mergi. Din fericire armele au şi upgrade-uri, la grip, lunetă, silencer şi altele de gen. Puteţi rula şi cu vehicule, precum buggie-uri, ATV-uri, camionete, chiar şi Dacii şi motociclete, plus bărci. Elicoptere nu am găsit, acelea fiind utilizate în clona Hopeless Land. Sunt multe stiluri de joc pentru titlul ăsta, dar eu îl prefer pe cel auto.

PUBG Mobile

Adică mă dau cu maşina pe hartă până ce găsesc oameni şi îi calc cu maşina. Apropo o dată la câteva minute se restrânge zona de joc şi cine e prins în afara cercului moare de radiaţii, aşa că trebuie să vă mişcaţi din loc şi nu puteţi campa prea mult. Dacă eşti mai sneaky şi te ascunzi mult, sesiunea ta de PUBG se va prelungi mult, aşa că jocul nu e bun de jucat în trafic, în autobuz sau metrou, pentru că sunt şanse mari să cobori până să termini bătălia.

Atunci când se trage veţi vedea un semnal roşu în direcţia respectivă pe hartă, iar în anumite momente veţi avea şi pachete speciale cu arme şi obiecte lansate din cer cu un flare roşu să le semnaleze. Este şi o zonă roşie care e bombardată şi de care teoretic trebuie să vă feriţi unerori. Am avut ZERO probleme cu ţintitul şi controlul pe ecranul generos de Galaxy S9+. Doar pe iPhone 7 m-am mai încurcat în degete, dar nici acolo nu a fost chiar grav.

PUBG Mobile

Mi se pare că jocul are şi auto aim şi boţi mulţi, aşa cum se speculează, întâlnirile tete a tete din prima parte a jocului fiind mereu lejer de rezolvat. E distractiv cu siguranţă PUBG Mobile, dar frustrant când trec multe minute şi nu întâlneşti vreun gamer. Grafica arata fantastic pe Samsung Galaxy S9+, care nu e cu nimic mai prejos de grafica de PS3 spre PS4 chiar. Reţineţi că obiectele se iau automat la cel mai bun nivel de upgrade şi nu e nevoie să le luaţi manual.

Avem şi buton de crouch, de târât pe jos, de sărit, de ţintit, plus un rucsac cu bandaje şi alte obiecte. Putem căra două arme cu noi şi avem şi grenade. Am dat şi o grenadă cu fum la un moment dat şi a funcţionat de minune. Titlul se poate juca solo, în echipă sau ca duet și am gasit servere super rapid. 

PUBG Mobile este probabil cea mai bună (şi rapidă) portare a unui joc de PC realizată până acum şi reţineţi că uriaşa realizare e că a venit pe mobil înainte să vină pe console. Un joc must play fie că vă plac shooterele sau nu. E gratuit în Play Store şi App Store.

Prețuri actualizate Samsung Galaxy S9+:

PUBG Mobile, prezentare video:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×