[UPDATE: Și Orange ia aceeași decizie] Nu a durat mult; Vodafone nu mai oferă beneficii in Roaming la cartelă

40.672 ori
<b>[UPDATE: Și Orange ia aceeași decizie] Nu a durat mult; Vodafone nu mai oferă beneficii in Roaming la cartelă</b>Era de așteptat ca oferta "In Europa ca acasă" să nu țină prea mult. Vodafone și-a actualizat lista de oferte pentru posesorii de cartele PrePay iar noile promoții nu includ beneficii disponibile și în SEE. Dacă până acum cei care aveau activă o..

UPDATE 26-09-2017: Urmând exemplul celor de la Vodafone, iată că și Orange România anunță astăzi faptul că beneficiile incluse pe cartelele prepay nu vor mai putea fi utilizate în roaming. Așa cum puteți vedea și în SMS-ul de mai jos, decizia intră în vigoare de la data de 23 octombrie, zi din care opțiunea activă pe cartelă va include numai beneficii valabile național. Detalii extra pot fi găsite și pe orange.ro în secțiunea Roaming SEE!

Orange

Era de așteptat ca oferta "În Europa ca acasă" să nu țină prea mult. Vodafone și-a actualizat lista de oferte pentru posesorii de cartele PrePay iar noile promoții nu includ beneficii disponibile și în SEE. Dacă până acum cei care aveau activă o extraopțiune de minim 7 euro aveau inclus minute, SMS-uri și MB în spațiul economic European, conform noii grile de oferte, aceste beneficii pot fi folosite de acum doar în țară. Acest lucru este adevărat atât pentru opțiunile mai ieftine cât și pentru cele cu un preț mai mare, precum cea de 12 Euro.

Mai mult, cei care aveau deja o extraopțiune activă vor fi automat migrați la noile oferte o dată cu următoarea reîncărcare. Astfel, chiar dacă oferta activă de acum include date disponibile în SEE, după reactivarea ei la următoarea reîncărcare, aceste beneficii vor putea fi folosite doar național. Ofertele disponibile pot fi vizualizate pe site-ul rețelei.

Nici la abonament nu stă mai bine Vodafone. Doar abonamentele de 13 euro sau mai scumpe vor avea date mobile disponibile în Roaming, dar și acolo mult mai puțin comparativ cu ceea ce este oferit național.

Dacă ești client Orange încă mai poți folosi o parte din beneficii și în SEE (cei care au extraopțiunea de 7 euro sau mai scumpă), însă rămâne de văzut dacă și ei își vor actualiza oferta în viitorul apropiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×