OLX dezvăluie cele mai bine vândute produse pe platforma sa în 2018; Samsung domină la telefoane

2.282 ori
<b>OLX dezvăluie cele mai bine vândute produse pe platforma sa în 2018; Samsung domină la telefoane</b>OLX este în România una dintre platformele la care se apelează cu încredere când cauţi un terminal mobil şi nu vrei neapărat să îl iei la prima mână şi la preţ mare. Mulţi cauta acolo jocuri, adidaşi, tablete, console, dar şi

OLX este în România una dintre platformele la care se apelează cu încredere când cauţi un terminal mobil şi nu vrei neapărat să îl iei la prima mână şi la preţ mare. Mulţi caută acolo jocuri, adidaşi, tablete, console, dar şi smartphone-uri, iar azi descoperim un top al categoriilor cu cele mai tranzacţionate produse din 2018.

Cea mai accesată categorie a fost cea de "Electronice şi electrocasnice", cu 4 milioane de anunţuri (din care 1.2 milioane produse vândute), urmată de "Auto, moto şi ambarcaţiuni", cu 3.6 milioane de anunţuri şi apoi "Imobiliare", cu 1.1 milioane de anunţuri.

Top vanzari OLX 2018

Pe noi ne interesează totuşi electronicele, sau mai bine zis terminalele mobile. Smartphone-urile sunt vedetele OLX, cel mai căutat produs de pe platformă, cu peste 1.5 milioane de telefoane listate. Statisticile arată că anual peste 400.000 de romani îşi scot la vânzare telefonul mobil. În preferinţele publicului, 3 branduri au ieşit în faţă: Samsung, Huawei şi Apple.

Samsung a avut peste 250.000 de telefoane puse pe platformă, urmată de Apple, cu 163.000 de iPhone-uri şi Huawei cu 55.000 de telefoane. E interesant că acest top îl reflectă pe cel global de la ora actuală, unde Apple a revenit pe locul 2, după Samsung şi e urmată de Huawei pe locul 3. Revenind la OLX, după telefoane alte electronice căutate sunt laptop-urile şi sistemele audio.

Top vanzari OLX 2018

Gamerii trebuie să ştie că 61.323 jocuri pentru PC şi console au apărut de asemenea pe OLX. Ce concluzie putem trage? Că ai şanse mai mari de a îţi vinde telefonul folosit dacă deţii un Samsung, Huawei sau iPhone, faţă de alte branduri, ca Sony, HTC, LG, OnePlus, Xiaomi.

Statistica de mai sus se reflectă şi în transportul din comun din Bucureşti, unde cel mai des vezi în mâna oamenilor un iPhone sau Samsung, uneori şi un Huawei, dar ceva mai rar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×