Ce Înseamnă tehnologia Kindle Paperwhite de la Amazon (Video)

1.898 ori
<b>Ce Înseamnă tehnologia Kindle Paperwhite de la Amazon (Video)</b>Auzim în fiecare zi nume de tehnologii noi, precum White Magic, Pure Motion, ImageSense sau în acest caz Kindle Paperwhite, de la Amazon. Ce este nume scornit de echipa de marketing și ce e cu adevărat nou? Ei bine, Amazon dorește să explice exact...

Auzim în fiecare zi nume de tehnologii noi, precum White Magic, Pure Motion, ImageSense sau în acest caz Kindle Paperwhite, de la Amazon. Ce este nume scornit de echipa de marketing și ce e cu adevărat nou? Ei bine, Amazon dorește să explice exact ce înseamnă nouă tehnologie a e-readerului său și face asta printr-un clip detaliat, pe care îl vedeți mai jos.

Datorită noii tehnologii avem o luminozitate și claritate deosebită față de alte device-uri similare. Ideea este că nu e ideal să privesti ecranul cu o zonă prea luminoasă în jurul literelor unei cărți digitale. Echipa de la Kindle a decis să plaseze sursa de iluminare în lateral, îndreptată spre partea inferioară a display-ului și folosind o peliculă care reflectă lumina și are o grosime de doar 0.5 mm. Iluminarea din jurul marginilor ecranului este capturată și reflectată pe întreaga suprafață a lui Kindle Paperwhite, iar acea zonă de reflecții este numită Light Guide, acționând ca un cablu de fibră optică.

Astfel, acesta transmite lumina către ecranul capacitiv și nu către ochiul utilizatorului, iar în spatele acestei idei se ascund și cele mai bune LED-uri de pe piață. 8 ani a durat că Amazon să ducă la capăt perfecționarea tehnologiei acesteia. E-readerul e gata de lansare în magazine luna viitoare, cu un preț de 119 dolari pentru versiunea standard și 179 de dolari pentru cea 3G. Device-ul măsoară 9.1 mm în grosime și are o densitate a pixelilor de 221 PPI, foarte bună pentru un e-reader.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×