Amazon ar putea Încheia un parteneriat cu HTC pentru producerea de smartphone-uri Kindle

996 ori
<b>Amazon ar putea Încheia un parteneriat cu HTC pentru producerea de smartphone-uri Kindle</b>în ultimul timp am auzit multe zvonuri cu privire la faptul că Amazon este pregătită să intre pe piața smartphone-urilor. De fapt, acest zvon circulă de mai mulți ani, dar potrivit unui raport Financial Times, acum este perioada propice ca cei de...

în ultimul timp am auzit multe zvonuri cu privire la faptul că Amazoneste pregătită să intre pe piața smartphone-urilor. De fapt, acest zvon circulă de mai mulți ani, dar potrivit unui raport Financial Times, acum este perioada propice ca cei de la Amazon să scoată un astfel de produs.

Potrivit acestui raport, Amazon lucrează îndeaproape cu HTC pentru fabricarea unei game de terminale mobile, pentru a încerca să concureze cu unele companii ca Apple sau Samsung. Se vehiculează că aceștia pregătesc un număr de 3 device-uri, și că unul dintre ele se află în stadiul final de dezvoltare.

O altă sursă precizează că cei de la Amazon nu vor fi pregătiți pentru lansarea unui smartphone anul acesta. Deși cei de la HTC au negat acest zvon, directorul de marketing, Ben Ho a declarat că HTC este mereu în căutare de noi oportunități.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×