Un vicepresedinte Apple a fost concediat pe tema problemelor cu antena ale lui iPhone 4

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.067 ori
<b>Un vicepresedinte Apple a fost concediat pe tema problemelor cu antena ale lui iPhone 4</b>Numele lui Mark Papermaster nu spune probabil nimic nimanui, dar iata ca astazi el a capatat o oarecare notorietate. Motivul? Vicepresedintele sectiunii Device Hardware Engineering de la Apple a fost concediat cu cateva zile in urma, surse din domemiu...

Numele lui Mark Papermaster nu spune probabil nimic nimanui, dar iata ca astazi el a capatat o oarecare notorietate. Motivul? Vicepresedintele sectiunii Device Hardware Engineering de la Apple a fost concediat cu cateva zile in urma, surse din domemiu afirmand ca motivul acestei decizii este problema cu antena lui iPhone 4.

In data de 23 iulie, Papermaster ar fi fost identificat drept persoana responsabila cu defectiunea antenei de pe noul terminal Apple. Daca gigantul din Cupertino considera problema destul de grava pentru a concedia un oficial atat de important, poate ca ar trebui sa vedem si o retragere de pe piata a modelelor defectuoase iPhone 4.

Trebuie mentionat ca Mark a reprezentat subiectul unei dispute dintre IBM si Apple, prima companie acuzandu-l pe Papermaster in 2008 ca violeaza o intelgere semnatata in prealabil, cu privire la secretele ce trebuie pastrate. Aparent, IBM se temea ca inginerul ar putea folosi tehnologiile procesoarelor POWER si alte inovatii ale firmei la care lucrase in prealabil.

Au inceput sa cada capetele... cine urmeaza?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×