Profiturile Huawei au crescut cu o treime în 2014 faţă de 2013; Compania are o perspectivă bună pe plan financiar

519 ori
<b>Profiturile Huawei au crescut cu o treime în 2014 faţă de 2013; Compania are o perspectivă bună pe plan financiar</b>Huawei este al doilea cel mai mare producător de echipamente telecom de pe glob şi a anunţat recent că profiturile sale pe 2014 au crescut cu o treime faţă de cele din 2013. Era de aşteptat să &icirc;ncepem să vedem cifre de genul, deoarece...

Huawei este al doilea cel mai mare producător de echipamente telecom de pe glob şi a anunţat recent că profiturile sale pe 2014 au crescut cu o treime faţă de cele din 2013. Era de aşteptat să începem să vedem cifre de genul, deoarece tocmai suntem la finalul unui trimestru.

Astfel, anumite companii îşi încheie abia acum anul fiscal 2014 şi apar rezultate de genul. Huawei a avut un profit net de 4.5 miliarde de dolari pe anul trecut, în creştere cu 33% faţă de anul precedent. Ne amintim şi acum faptul că în urmă cu câţiva ani Huawei ducea o campanie de awareness în SUA, prin care învaţa publicul cum să pronunţe "Hu-a-wei", încercând să pătrundă pe această piaţă.

De atunci multe lucruri s-au schimbat, Huawei a produs tablete pentru HP mai nou, compania reuşeşte să îşi păstreze propriile procesoare la interiorul telefoanelor flagship şi modele midrange ca Huawei Honor 6 fac o impresie bună. Ca să nu mai vorbim de investiţiile în tehnologia 5G care se desfăşoară acum, proiect în care Huawei concurează cu Ericsson, firmele din Coreea de Sud sau Nokia Networks.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×