Nokia Steel HR se vinde acum şi pe roz, ideal pentru Valentine's Day

1.635 ori
<b>Nokia Steel HR se vinde acum şi pe roz, ideal pentru Valentine's Day</b>În perioada târgului de tehnologie CES 2018 cei de la Nokia au decis că este momentul ideal pentru introducerea pe piață a unei noi variante de culoare pentru smartwatch-ul hibrid intitulat Nokia Steel HR. Este vorba despre o nuanță de roz

În toamna anului trecut Nokia relansa purtabilul Steel HR, preluat odată cu integrarea Withings. Acel smartwatch hibrid se vindea doar pe argintiu şi avea şi funcţii avansate de fitness sau chiar medicale. Acum este disponibil într-o nouă versiune de culoare roz, ideală pentru Valentine's Day.

Ceasul hibrid Nokia Steel HR Rose Gold costă 220 de euro, ceva mai scump decât versiunea standard de 189 de euro. Puteţi totuşi adăuga la pachet o curea din piele extra, plătind cu 10 euro mai puţin decât dacă o cumpăraţi separat. Livrările se fac în 3-4 săptămâni, cam la limită pentru a cadorisi o domnişoară de Sfântul Valentin. Minimalistul ceas se vindea foarte bine la începutul anului trecut, încă de când se mai numea Withings Steel HR.

Terminalul arată ca un ceas analogic standard şi vine cu cadrane de 36 mm sau 40 mm. Are un afişaj discret pentru pulsul utilizatorului şi pentru mişcările realizate. Poate monitoriza activităţi fizice complexe, 10 tipuri diferite chiar. Suportă şi analiza somnului şi trimite alerte discrete pentru apeluri ratate de pe telefon, mesaje, remindere şi altele de gen. În plus rezistă la apă (până la 50 metri adâncime) şi praf şi se conectează la aplicaţia Nokia Health Mate de pe iOS şi Android. Cei interesaţi îl pot cumpăra de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×