RCS & RDS crește vitezele de upload la pachetele Fiberlink și reduce tarifele

1.635 ori
<b>RCS & RDS crește vitezele de upload la pachetele Fiberlink și reduce tarifele</b>Distribuitorul de servicii RCS & RDS anunță astăzi reducerea tarifelor pentru pachetele Fiberlink 500 și Fiberlink 1000, și totodată faptul că vitezele de upload cresc cu până la 500 Mbps. Oferta de creștere a vitezelor la upload se aplică atât clienților

Existau de câteva săptămâni semne că cei de la RDS & RCS au crescut vitezele de upload la internet, și iată că astăzi avem și confirmarea oficială. Astfel, viteza de upload disponibilă la pachetul Digi Net Fiberlink 300 crește până la 150 Mbps, în timp ce abonații la Digi Net Fiberlink 500 vor avea la dispoziție o viteză de upload de până la 250 Mbps. Ultizatorii Digi Net Fiberlink 1000 vor beneficia de o viteză de până la 500 Mbps la upload.

Noua ofertă se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți, iar pe lângă boost-ul adus vitezei de upload, RCS & RDS reduce tarifele cu 10% pentru pachetele Fiberlink 500 și Fiberlink 1000. Prețul redus se aplică doar în situația în care clienții existenți solicită schimbarea tipului de abonament sau își prelungesc contractul existent. De asemenea, și clienții noi pot beneficia de noua grilă de tarife.

Dacă veți opta pentru pachetul Digi Net Fiberlink 500 veți plăti 34 lei/lună (TVA inclus), de la 39 lei preț anterior. În cazul în care alegeți planul Fiberlink 1000, prețul va scădea de la 45 lei/lună la doar 39 lei/lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×