iPhone-urile au o tastatură secretă ascunsă în software, inclusiv modele ca iPhone 7 sau 6S; Iată detalii!

1.741 ori
<b>iPhone-urile au o tastatură secretă ascunsă în software, inclusiv modele ca iPhone 7 sau 6S; Iată detalii!</b>Apple are obișnuința ca în cadrule venimentelor de lansare a unor noi produse, să nu prezinte prea multe dintre detaliile tehnice sau caracteristicile software pe care acestea le aduc la pachet. Despre un asemenea lucru ascuns aflăm astăzi, fiind vorba

Dacă săptămâna trecută eram oarecum uimiţi de faptul că există o soluţie de backup pentru butonul Home în cazul în care se strică, sub forma unui buton virtual, azi descoperim că avem o alternativă şi la nivel de tastatură pe cele mai noi modele iPhone.

Tastatura secreta

Aceasta tastatură îşi face apariţia doar dacă realizăm anumite comenzi si e mai degrabă menită pentru cunoscatori. Un dezvoltator cunoscut sub numele de Steve Troughton-Smith a făcut funcţia publică şi aparent ea e doar accesibilă pentru anumiţi utilizatori. Aceasta modalitate de input ar fi validă încă din anul 2014 şi a debutat odată cu iOS 8. Ea permite utilizarea cu mâna stânga sau cu o singură mână a device-ului.

În clipul de mai sus puteţi vedea această tastatură ascunsă în acţiune. Trecerea la acest mod de input venea pe fondul renunţării la modelele iPhone cu diagonală mică şi adoptarea celor mai mari, dar cei obişnuiţi cu diagonala mică aveau această funcţie pregătită. Totul a rămas în faza experimentală, de demo sau teste pentru dezvoltatori.

Poate pe viitor vom vedea totuşi funcţia la îndemână publicului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×