RCS & RDS va continua investițiile pe piața din România, cu focus pe telefonia mobilă

1.792 ori
<b>RCS & RDS va continua investițiile pe piața din România, cu focus pe telefonia mobilă</b>Un interviu proaspăt realizat de către cei de la Ziarul Financiar ne dezvăluie informații interesante despre planurile pe care operatorul de servicii RCS & RDS le are pentru România în următorii ani. Direct din partea directorului general al companiei

Prin intermediul celor de la Ziarul Financiar care de curând i-au luat un interviu lui Serghei Bulgac (director general RCS&RDS), aflăm câteva detalii despre planurile companiei de telecomunicații pentru perioada următoare. Ei bine, descoperim că fima își va menține și în anii ce urmează programul anual de investiții de peste 200 milioane de euro - scopul principal fiind acela de creștere al afacerii de telefonie mobilă.

La ora actuală cele mai bune oferte le regăsim în portofoliul Digi Mobil, abonamentele puse la dispoziția publicului având prețuri ce pornesc de la 2 euro/lună și beneficii ce includ minute naționale nelimitate, trafic de internet la viteze 4G și desigur minute nelimitate în rețea.

Revenind la interviul cu pricina, directorul RCS & RDS mai dezvăluie și faptul că peste 80% din bugetul de investiții al companiei este alocat României, piață pe care RCS își realizează 72% din venituri. De asemenea, prețurile agresive practicate de către firmă nu vor fi modificate în anii următori, chiar și în ciuda acuzațiilor din partea competitorilor ce afirmă că RCS & RDS a 'dărâmat' nivelul tarifelor la nivel de piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×