Alcatel trimite invitațiile pentru evenimentul 'Lights Up' din cadrul MWC 2017 ce are loc pe 27 februarie

842 ori
<b>Alcatel trimite invitațiile pentru evenimentul 'Lights Up' din cadrul MWC 2017 ce are loc pe 27 februarie</b>Fix în urmă cu doar câteva zile am aflat faptul că cei de la Alcatel au în plan să aducă la Mobile World Congress 2017 nici mai mult, nici mai puțin de 5 noi smartphone-uri, modele printre care se va număra și unul modular. Astăzi compania trimite

Cu doar câteva zile în urmă aflam că cei de la Alcatel vor veni cu brațele încărcare la Mobile World Congress 2017, târg unde vor aduce nici mai mult, nici mai puțin de 5 noi smartphone-uri. Astăzi se confirmă evenimentul de presă ce va avea loc pe data de 27 februarie, fix în ziua în care târgul de tehnologie își va deschide oficial porțile pentru jurnaliștii din întreaga lume. 

Alcatel

Invitația pentru evenimentul cu pricina prezintă și o mică parte dintr-un smartphone care pare a integra o serie de LED-uri colorate în capacul spate, acestea urmând a lumina în funcție de ritmul muzicii. De asemenea, vom vedea lansat și un smartphone modular care ar fi așteptat să adopte un sistem similar lui Moto Z, aceasta fiind cea mai de succes idee în materie de modularitate din ultima vreme.

Telefonul de față ar urma să fie echipat cu un procesor Mediatek și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli - prețul produsului fiind de 320 euro pe piața europeană. Aflăm detaliile complete despre toate aceste handset-uri pe 27 februarie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×