Iată ce ne pregătește QuickMobile de Black Friday; produse la 1 leu și iPhone 6s vândut pentru suma de 1.999 lei!

2.789 ori
<b>Iată ce ne pregătește QuickMobile de Black Friday; produse la 1 leu și iPhone 6s vândut pentru suma de 1.999 lei!</b>Au mai rămas doar câteva zile până la reducerile de Black Friday programate pentru data de 18 noiembrie, timp în care cei de la QuickMobile dezvăluie câteva dintre promoțiile ce ni s-au pregătit. Avem produse cu prețuri ce pornesc de la 1 leu dar și

Ne mai despart doar câteva zile până la reducerile de Black Friday, iar în această perioadă principalele magazine ce vor participa la eveniment decid să ne ofere un preview al promoțiilor ce ni se pregătesc. Printre acestea se numără și QuickMobile, retailer care are tobla plină de discount-uri și oferte speciale ce vor fi afișate pe site chiar vineri pe data de 18 noiembrie. În rândurile de mai jos aveți detalii importante despre desfășurarea evenimentului, dar și câteva dintre reducerile aplicate!

Când începe Black Friday?

Reduceri QuickMobile

Pe site-ul quickmobile.ro evenimentul Black Friday va fi pe data de 18 noiembrie și va începe imediat după miezul nopții, urmând a se încheia la ora 22:00. În magazinele fizice din toată țara campania va începe tot vineri, dar va lua sfârșit duminică în funcție de orarul de funcționare al fiecărui magazin

Ce oferte vor fi de Black Friday?

Reduceri QuickMobiel

Retailerul de față ne-a pregătit reduceri de până la 90% pentru produsele listate pe site, produse ale căror prețuri vor porni chiar și de la 1 leu. În fiecare oră va exista câte un produs vedetă la super-preț, iar magazinul are pregătit un stoc de peste 20 milioane de lei. Printre promoțiile pregătite avem modelul iPhone 6s 16 GB - 1.999 lei, Samsung Galaxy S7 Dual-SIM - 1.999 lei, Samsung Gear VR - 149 lei, dar și un preț de 999 lei pentru Apple Watch 38mm.

Iată și cât de mari vor fi reducerile pentru fiecare categorie de produse în parte: smartphone-uri - 40%, smartwatch-uri - 50%, gadget-uri - 80%, accesorii - 90%.

Modalități plată și livrare

Reduceri QuickMobile

Pentru cumpărăturile de Black Friday realizate pe site-ul quickmobile.ro vom putea plăti cu cardul ce ne aduce și livrare gratuită a produselor comandate, în 6 rate fără dobândă prin Star BT sau Card Avantaj și desigur ramburs (transport gratuit pentru comenzile ce depășesc 99.99 lei / în caz contrar 19.99 lei cost transport). Cât despre livrare, produsele comandate vor fi procesate și predate către firma de curierat Fan Courier vineri și sâmbătă, urmând ca ele să fie livrate începând de luni, 21 noiembrie. 

Alte informații utile

QuickMobile ține să menționeze faptul că și de Black Friday vom putea opta pentru deschiderea pachetului la livrare și pentru achiziția de Garanție Extinsă. De asemenea, pentru ca toți să se bucure de prețurile scăzute, vom putea achiziționa maxim 2 bucăți de același tip în ziua de Black Friday. Pentru a afla și alte oferte din timp, vă puteți înregistra pe baza de e-mail pe site și primi detalii despre reducerile ce ni se pregătesc.

Ca de fiecare dată vă recomandăm crearea unui cont de utilizator de pe acum, modalitate prin care veți scuti timpul necesar pentru realizarea unei comenzi. Nu este deloc greșit nici să puneți produsele dorite în coș din timp pentru a da comanda în doar câteva secunde. Puteți accesa site-ul QuickMobile.ro de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×