Samsung cumpără Harman, nume respectat în zona produselor acustice şi auto, contra sumei de 8 miliarde de dolari

1.678 ori
<b>Samsung cumpără Harman, nume respectat în zona produselor acustice şi auto, contra sumei de 8 miliarde de dolari</b>Ceva îmi spune că nu o să mai vedem o cooperare între Huawei Harman/Kardon prea curând, iar acel "ceva" este faptul că Samsung tocmai a cheltuit 8 miliarde de dolari pe compania Harman. Ea este cunoscută pentru produsele sale auto, dar şi pentru..

Ceva îmi spune că nu o să mai vedem o cooperare între Huawei Harman/Kardon prea curând, iar acel "ceva" este faptul că Samsung tocmai a cheltuit 8 miliarde de dolari pe compania Harman. Ea este cunoscută pentru produsele sale auto, dar şi pentru tehnologiile acustice, difuzoarele şi alte device-uri de gen.

Aceasta este cea mai costisitoare achiziţie din istoria Samsung, săpând serios în finanţele companiei, deja ştirbite de scandalul Galaxy Note 7. Harman International Industries intră sub umbrela sud coreenilor, astfel că nu ar trebui să ne mirăm dacă Galaxy S8 va avea acustică Harman/Kardon şi căşti de top la pachet.

Samsung cumpăra Harman, nume respectat în zona produselor acustice şi auto, contra sumei de 8 miliarde de dolari

CEO-ul Harman, Dinesh Paliwal a declarat că ecranele Samsung, tehnologiile de procesare şi conectivitate ale companiei se potrivesc la fix cu produsele auto Harman. Odată completată tranzacţia creatorul lui Galaxy S va avea acces şi la brandurile JBL, Harman Kardon, Mark Levinson, AKG, Lexicon, Infinity şi Revel. Harman licenţiază şi produse Bang & Olufsen pentru industria auto.

Samsung a plătit cu 28% mai mult decât preţul acţiunilor Harman de la bursă, dorind să îşi asigure achiziţia. Două treimi dintre vânzările Harman vin din zona auto, iar sistemele de infotainment, siguranţă şi telemetrie se afla pe 30 de milioane de maşini. Un posibil pas spre un automobil smart Samsung am putea spune...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×