LG propune o tabletă modernă cu kickstand integrat și tastatură wireless; Iată un brevet asociat

1.805 ori
<b>LG propune o tabletă modernă cu kickstand integrat și tastatură wireless; Iată un brevet asociat</b>Weekend-ul ne aduce vești și din zona tabletelor, segment care în ultimii ani a cunoscut un declin serios. Astăzi descoperim cum ar vrea sud-coreenii de la LG Electronics să redeschidă apetitul publicului pentru asemenea dispozitive și asta

Weekend-ul ne aduce vești și din zona tabletelor, segment care în ultimii ani a cunoscut un declin serios. Astăzi descoperim cum ar vrea sud-coreenii de la LG Electronics să redeschidă apetitul publicului pentru asemenea dispozitive printr-un brevet proaspăt primit la data de 14 decembrie în Coreea de Sud. Este vorba despre o tabletă modernă pe care o puteți vedea și în câteva schițe extrase din documentele cu pricina.

Brevet LG

Descoperim faptul că această tabletă are parte de un design premium și că sosește alături de o așa numită husă/carcasă companion, dar și cu o tastatură wireless. Muchiile din jurul ecranului sunt foarte înguste și observăm că marginile acestui panou sunt rotunde, la fel ca și tastatura de altfel.

Brevet LG

Un detaliu menționat în brevete este și acela că tableta are un kickstand integrat, spatele acesta fiind acoperit cu un material de tip textil plăcut la atingere. Din aceste randări create de către LetsGoDigital se remarcă o tabletă destul de groasă pentru standardul actual, dar în realitate lucrurile ar putea sta mai bine de atât.

Alte detalii nu au fost dezvăluite de brevetul proaspăt primit astfel că mai așteptăm leak-uri în cazul în care dispozitivul are o lansare programată pentru la anul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×