Samsung prezintă un modul de memorie flash de 128 GB destinat smartphone-urilor mid-range

Autor:  | Publicat în:  Samsung 466 ori
<b>Samsung prezintă un modul de memorie flash de 128 GB destinat smartphone-urilor mid-range</b>Dacă &icirc;n cazul noilor flagship-uri Samsung Galaxy S6 și S6 Edge avem parte de memorii flash 128 GB de tip premium, astăzi sud-corenii au anunțat lansarea unui modul de memorie similar, dar destinat produselor din categoria mid-range. Chip-ul...

Dacă în cazul noilor flagship-uri Samsung Galaxy S6 și S6 Edge avem parte de memorii flash 128 GB de tip premium, astăzi sud-corenii au anunțat lansarea unui modul de memorie similar, dar destinat produselor din categoria mid-range. Chip-ul în cauză a fost dezvoltat pentru smartphone-uri și tablete mid-range tocmai pentru a se păstra un preț scăzut.

În termeni tehnici, un astfel de chip eMMC 5.0 de 128 GB poate oferi o viteză de citire a datelor de 260 Mbps. Din câte ne dezvăluie Samsung, acest modul este perfect pentru executarea unor operațiuni multiple, cât și pentru procesare video la calitate HD.

Rămâne de văzut când se vor lansa astfel de terminale cu 128 GB memorie internă din categoria mid-range, terminale ce teoretic ar trebui să păstreze un preț mai mic. Ne așteptăm ca odată cu implementarea unui astfel de modul să dispară și slotul microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×