Se întâmplă ceva ciudat la Media Galaxy Craiova: între spargeri şi plastilină în cutia de iPhone...

7.760 ori
<b>Se întâmplă ceva ciudat la Media Galaxy Craiova: între spargeri şi plastilină în cutia de iPhone...</b>Departe de mine să fiu vreun Tolontan cu investigaţiile, dar mi se pare ciudat ce se întâmplă la Media Galaxy-urile din Craiova. În doar 24 de ore un magazin Media Galaxy a fost spart, iar o clientă a găsit plastilina în loc de iPhone în cutia produsului

Departe de mine să fiu vreun Tolontan cu investigaţiile, dar mi se pare ciudat ce se întâmplă la Media Galaxy-urile din Craiova. În doar 24 de ore un magazin Media Galaxy a fost spart, iar o clientă a găsit plastilină în loc de iPhone în cutia produsului, luat tot de la Media Galaxy, poate chiar acelaşi magazin. 

O tânără din Craiova a comandat un iPhone XS Max de 256 GB, pentru care a plătit 6800 de lei la Media Galaxy. Iniţial telefonul nu se afla pe stoc şi a trebuit să aştepte câteva zile până a venit handsetul. Telefonul a fost desigilat în faţa sa, iar în înăuntru se afla plastilină şi nu terminalul respectiv. E vorba despre magazinul din curtea fostei uzine Electroputere Craiova.

Țeapă iPhone plastilină Media Galaxy Craiova

Se întâmplă pe 31 ianuarie la ora 17:00. Angajaţii Media Galaxy şi-au înştiinţat şefii de la Bucureşti, iar problema ar urma să fie rezolvată. Nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmpla dacă produsul era comandat cu livrare acasă. Nimeni nu ar fi crezut-o pe tânără că nu a pus chiar ea plastilina acolo.

Tot pe 31 ianuarie, la aproximativ 10 ore după, a avut loc și o spargere, tot la un Media Galaxy din Craiova, bărbaţi mascaţi intrând acolo şi furând multiple electrocasnice. Ce urmează?

UPDATE: Spărgătorii au fost prinși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×