Samsung folosește un iPhone pentru a scrie un tweet promoțional despre Galaxy Note 9

2.673 ori
<b>Samsung folosește un iPhone pentru a scrie un tweet promoțional despre Galaxy Note 9 </b>Fix când ne așteptam cel mai puțin iată că Samsung o comite în online și asta prin intermediul unui simplu tweet. Toată întâmplarea a fost descoperită de către Marques Brownlee pe Twitter și este vorba despre o postare prin care se

Continuă seria de gafe legate de utilizarea unui telefon pentru a promova un produs rival. De această data în prim plan se află Samsung, care ar fi folosit un iPhone pentru a scrie un tweet promoțional despre Galaxy Note 9.

Culmea e că astfel de cazuri se întâmplă mereu pe Android și nu prea am văzut situații cu iPhone promovat de pe terminale cu Android. În cazul de față Samsung Nigeria a postat un tweet care promitea o "experiență cinematică uimitoare" a lui Galaxy Note 9. Postarea s-a făcut de pe terminal Apple.

Samsung

Ce e drept o ramură locală nu aduce vina asupra unei întregi companii și probabil un angajat al unei companii locale de PR a comis-o. Dacă am fi văzut contul oficial Samsung Mobile făcând asta, cel global, abia atunci era o mare problemă. Evident a început trolling-ul online legat de greșeală.

Nu e nici pe departe prima oară când se întâmplă așa ceva. Ambasadoarea Samsung din Rusia a fost chiar dată în judecată de Samsung pentru că a folosit în public și la TV un iPhone X, deși era imaginea Samsung. Gal Gadot, ambasador Huawei a postat la rândul său de pe iPhone, iar Alicia Keys a făcut ceva similar pe când era imaginea BlackBerry. 

E clar că nu se vor opri gafele de gen prea curând, dar așteptăm una și în tabăra iPhone. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×