Samsung folosește un iPhone pentru a scrie un tweet promoțional despre Galaxy Note 9

2.627 ori
<b>Samsung folosește un iPhone pentru a scrie un tweet promoțional despre Galaxy Note 9 </b>Fix când ne așteptam cel mai puțin iată că Samsung o comite în online și asta prin intermediul unui simplu tweet. Toată întâmplarea a fost descoperită de către Marques Brownlee pe Twitter și este vorba despre o postare prin care se

Continuă seria de gafe legate de utilizarea unui telefon pentru a promova un produs rival. De această data în prim plan se află Samsung, care ar fi folosit un iPhone pentru a scrie un tweet promoțional despre Galaxy Note 9.

Culmea e că astfel de cazuri se întâmplă mereu pe Android și nu prea am văzut situații cu iPhone promovat de pe terminale cu Android. În cazul de față Samsung Nigeria a postat un tweet care promitea o "experiență cinematică uimitoare" a lui Galaxy Note 9. Postarea s-a făcut de pe terminal Apple.

Samsung

Ce e drept o ramură locală nu aduce vina asupra unei întregi companii și probabil un angajat al unei companii locale de PR a comis-o. Dacă am fi văzut contul oficial Samsung Mobile făcând asta, cel global, abia atunci era o mare problemă. Evident a început trolling-ul online legat de greșeală.

Nu e nici pe departe prima oară când se întâmplă așa ceva. Ambasadoarea Samsung din Rusia a fost chiar dată în judecată de Samsung pentru că a folosit în public și la TV un iPhone X, deși era imaginea Samsung. Gal Gadot, ambasador Huawei a postat la rândul său de pe iPhone, iar Alicia Keys a făcut ceva similar pe când era imaginea BlackBerry. 

E clar că nu se vor opri gafele de gen prea curând, dar așteptăm una și în tabăra iPhone. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×