Cydia Store se închide, după câteva probleme de securitate

1.554 ori
<b>Cydia Store se închide, după câteva probleme de securitate</b>Cydia Store , punctul central al experienţei de jailbreak de pe iPhone se va închide în perioada următoare. Vestea vine după ce au apărut câteva vulnerabilităţi serioase şi profitabilitatea acestui Store a scăzut considerabil.

Cydia Store, punctul central al experienţei de jailbreak de pe iPhone se va închide în perioada următoare. Vestea vine după ce au apărut câteva vulnerabilităţi serioase şi profitabilitatea acestui Store a scăzut considerabil.

Cydia Store este o zonă cheie pentru jailbreakeri, oferind o sumedenie de aplicaţii care profită de funcţiile deblocare prin jailbreak. Până acum practic doar o singură persoană se ocupa de tot magazinul, Jay Freeman aka Saurik. În acest weekend el a anunţat că va renunţa la opţiunea de a cumpăra aplicaţii din Cydia Store. Recent apăruseră informaţii că utilizatorii care îşi legau datele PayPal la Cydia Store riscau să piardă bani din cont pe achiziţii neautorizate. Jailbreak-ul în sine e pe ducă de ceva vreme.

Cydia Store se închide, după câteva probleme de securitate

Saurik avea de gând să închidă Cydia Store până la final de an. A nu se înţelege că se închide definitv. Veţi putea în continuare descărca aplicaţii gratuite, iar cei care au plătit pentru aplicaţii le pot descărca în continuare. Ce va lipsi e posibilitate de a plăti pentru softuri din Cydia Store. Vulnerabilitatea a deschis o portiţă pentru malware ce implică achiziţii nedorite şi carduri golite. S-a recomandat deconectarea contului de PayPal de cel Cydia.

Cydia debuta în 2008, cu 10 ani în urmă, fiind dezvoltată chiar de către Jay Freeman. Permitea accesul la fişiere, setări şi funcţii care altfel nu ar fi disponibile pe iPhone. Saurik ieşea totuşi în pierdere, plătind stocarea de unul singur şi având de-a face cu mulţi TB de lăţime de bandă pe lună. În aceste condiţii cred că nu va mai ţine prea mult Cydia Store ca idee, chiar şi cu softuri gratis.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×