Selfie-urile au provocat 259 de morţi în doar 6 ani; O privire asupra unui flagel stupid

111 ori
<b>Selfie-urile au provocat 259 de morţi în doar 6 ani; O privire asupra unui flagel stupid</b>Moartea din cauza unui selfie e ultimul lucru pe care ai vrea să îl ţină minte despre tine, cu siguranţă. Totuşi se întâmplă sute de cazuri în lume, morţi stupide din cauza faptului că o persoană a vrut să se pozeze cu trenul care tocmai vine din spate..

Moartea din cauza unui selfie e ultimul lucru pe care ai vrea să îl ţină minte despre tine, cu siguranţă. Totuşi se întâmplă sute de cazuri în lume, morţi stupide din cauza faptului că o persoană a vrut să se pozeze cu trenul care tocmai vine din spate de exemplu. Avem câteva cifre alarmante mai jos.

Un nou studiu a arătat că au avut loc 259 de morţi din cauza selfie-urilor între 2011 şi 2017. E vorba despre cei care au făcut fotografii selfie în zone interzise, periculoase, securizate precar şi au sfârşit morţi. Cifrele sunt în creştere în fiecare an, în ciuda avertizărilor că oamenii să fie mai atenţi. Marea problemă a oamenilor e faptul că un simplu selfie nu mai este de ajuns.

Lumea vrea să se pozeze în gura unui tigru, lângă un avion care decolează, cu gura shotgun-ului fumegând şi altele de gen. Majoritatea morţilor via selfie au fost prin înec, accidente de transport sau căderi în gol. Apoi vin la rând morţile din cauza atacurilor animalelor, electrocutările, incendiile şi armele de foc. Cele mai multe incidente de gen au loc în India, Rusia şi SUA. 72.5% dintre maniacii selfie au fost bărbaţi, culmea, deşi teoretic femeile sunt mai vanitoase.

Şi tot ce menţionăm aici sunt numai cazuri cunoscute, iar numărul ar putea fi de 10 ori mai mare. În 2011 erau doar 3 cazuri, dar în 2016 erau 98. Să nu vă mire dacă începeţi să vedeţi indicatoare "no selfies" în zonele mai abrupte, periculoase sau nesigure. Apropo suntem şi noi pe listă, pentru că fotografia de mai sus este realizată în România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×