OnePlus 6T ni se prezintă în fotografii promoționale; Apare și o listă de specificații actualizată

3.766 ori
<b>OnePlus 6T ni se prezintă în fotografii promoționale; Apare și o listă de specificații actualizată</b>Doar 3 zile ne mai despart de lansarea lui OnePlus 6T, un flagship despre care știm aproape toate detaliile și pe care astăzi avem ocazia să îl vedem într-o serie de fotografii promoționale. Se reconfirmă faptul că vor exista pentru început două

Cu toate că inițial cei de la OnePlus aveau de gând să lanseze noul flagship numit OnePlus 6T pe data de 30 octombrie, faptul că și Apple a programat o conferință fix în aceeași zi i-a convins pe chinezi să mute lansarea cu o zi înainte. Astfel, debutul flagship-ului va veni pe 29 octombrie, adică luni. Până atunci mai avem timp de câteva leak-uri precum este cazul fotografiilor promoționale pe care le vedem azi!

OnePlus 6T

Imaginile din cadrul acestui articol ne prezintă una dintre variantele de culoare pe care o vom putea comanda în primă fază și anume modelul Midnight Black ce va adopta o textură mată pentru panoul sticlă din spate. Pe lângă aceasta va exista și varianta Mirror Black cu finisaj glossy pe care v-am prezentat-o anterior într-o serie de randări.

OnePlus 6T

Mai observăm și zona frontală a dispozitivului acolo unde se află un ecran generos însoțit de un decupaj în formă de picătură de apă în zona superioară. Jos sub ecran remarcăm o margine de care producătorul chinez nu a putut scăpa și vedem totodată și zona în care se va afla scanner-ul de amprente integrat în ecran, într-o secțiune ceva mai joasă față de ce am văzut recent pe alte modele.

OnePlus 6T

Nu în ultimul rând, sursa care ne oferă aceste fotografii în premieră are și o listă actualizată de specificații pe care o puteți vedea mai sus. Aici se confirmă ecranul AMOLED de 6.4 inch cu rezoluție FHD, procesorul Snapdragon 845, cei 8 GB RAM și spațiul de stocare de 128 GB. În mod interesant, aici telefonul nu mai apare cu suport microSD precum vedeam în listarea anterioară a unui retailer german. 

Mai aflăm de aici că smartphone-ul are baterie de 3700 mAh, cameră frontală de 20 mpx și cameră duală de 16 mpx (f/1.7) + 20 mpx (f/1.7) în spate. Va rula Android 9.0 Pie din fabrică și carcasa sa va măsura 8.2 mm în grosime, având o greutate de 180 grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×