Steve Wozniak, cofondator Apple consideră că Tesla va lansa "next big thing" şi nu Apple

1.114 ori
<b>Steve Wozniak, cofondator Apple consideră că Tesla va lansa "next big thing" şi nu Apple</b>Cofondatorul Apple, Steve Wozniak a declarat recent într-un interviu marca Bloomberg faptul că "the next big thing" va sosi mai degrabă din partea Tesla și nu din partea companiei din Cupertino. Firma condusă de către Elon Musk ne-a dovedit câte se pot

Cu toţii vedem în Elon Musk, CEO Tesla un vizionar, un geniu, noul Steve Jobs sau poate chiar mai mult de atât. Se pare că nu suntem singurii, deoarece până şi Steve Wozniak, cofondator Apple are aşteptări mari de la liderul Tesla. Simpaticul Woz prezice chiar că "next big thing" va veni de la Tesla şi nu Apple. 

Marile companii tech au cam toate o divizie specială care se ocupă cu proiecte secrete, proiecte riscante, aşa numitele "Moonshot", aşa cum le-am auzit numite şi în serialul Silicon Valley. Google şi Alphabet au o divizie de AI, roboţi şi aerospaţiale, dar Apple a fost mereu secretoasă cu proiectele sale riscante. Mai nou nici Woz nu crede că firma mărului muşcat va schimba fundamental lumea.

Într-un interviu cu Bloomberg Canada, Wozniak a declarat că Tesla ar fi vârful de lance al inovaţiei viitoare. Oficialul laudă eforturile companiei şi capacitatea de a îşi asuma riscuri. În plus, Steve indică faptul că Elon Musk and co au anticipat perfect nevoia unei noi paradigme de transport şi deplasare. E vorba atât de eforturile din zona automobilelor autonome, cât şi despre reţeaua de tuneluri pe care o pregăteşte vizionarul american pentru transportul rapid.

Şi Woz nici măcar nu a abordat subiectul călătoriei spre Marte sau sursa de energie pentru locuinţe Tesla PowerWall. Poate într-o bună zi va exista şi loc de colaborare între Apple şi Tesla, dar până atunci Tesla rămâne Apple-ul automobilelor şi Apple rămâne Tesla-ul telefoanelor mobile. Vă recomand să vizionaţi tot interviul cu Wozniak aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×