Summit-ul Google Firebase Dev are loc astăzi; se anunță lucruri interesante pentru dezvoltatori

895 ori
<b>Summit-ul Google Firebase Dev are loc astăzi; se anunță lucruri interesante pentru dezvoltatori</b>Data de 7 noiembrie este asociată evenimentului Google Firebase Dev Summit - eveniment destinat dezvoltatorilor ce folosesc platforma unificată Firebase pentru crearea de aplicații într-un mod mult mai facil, aplicații ce pot fi transformate într-o

Această zi de 7 septembrie este asociată evenimentului numit Firebase Dev Summit - o adunare a dezvoltatorilor Google Firebase ce are loc în Berlin și unde se află colegul nostru Zoltán Szőgyényi. Keynote-ul ce se desfășoară chiar în acest moment include prezentări detaliate ale noutăților aduse platformei unificate Firebase - o platformă pe care orice dezvoltator o poate folosi pentru crearea de aplicații Android, iOS și Web.

Detalii despre extinderea acestei platforme au apărut acum aproximativ 6 luni în cadrul Google I/O, iar acum vedem cum au evoluat planurile celor de la Google pentru îmbunătățirea procesului de creare a aplicațiilor. Un lucru pe care trebuie să îl știți, este acela că Firebase a fost achiziționată de către Google în 2014, de atunci și până acum fiind aduse numeroase funcții ce i-au ajutat pe dezvoltatori să aducă pe piață aplicații mult mai rapid, fără a fi nevoie de o infrastructură complexă de avut în vizor pentru început.

Comunicatul de presă ce a sosit în inbox-ul nostru ne mai dezvăluie faptul că pe lângă anunțurile din cadrul sesiunii Keynote, vor urma și workshop-uri pentru a pune cunoștiințele dezvoltatorilor în practică. Vom afla mai multe despre noutățile Firebase în cursul acestei zile, iar între timp puteți urmări evenimentul transmis live în acest moment. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×