Summit-ul Google Firebase Dev are loc astăzi; se anunță lucruri interesante pentru dezvoltatori

917 ori
<b>Summit-ul Google Firebase Dev are loc astăzi; se anunță lucruri interesante pentru dezvoltatori</b>Data de 7 noiembrie este asociată evenimentului Google Firebase Dev Summit - eveniment destinat dezvoltatorilor ce folosesc platforma unificată Firebase pentru crearea de aplicații într-un mod mult mai facil, aplicații ce pot fi transformate într-o

Această zi de 7 septembrie este asociată evenimentului numit Firebase Dev Summit - o adunare a dezvoltatorilor Google Firebase ce are loc în Berlin și unde se află colegul nostru Zoltán Szőgyényi. Keynote-ul ce se desfășoară chiar în acest moment include prezentări detaliate ale noutăților aduse platformei unificate Firebase - o platformă pe care orice dezvoltator o poate folosi pentru crearea de aplicații Android, iOS și Web.

Detalii despre extinderea acestei platforme au apărut acum aproximativ 6 luni în cadrul Google I/O, iar acum vedem cum au evoluat planurile celor de la Google pentru îmbunătățirea procesului de creare a aplicațiilor. Un lucru pe care trebuie să îl știți, este acela că Firebase a fost achiziționată de către Google în 2014, de atunci și până acum fiind aduse numeroase funcții ce i-au ajutat pe dezvoltatori să aducă pe piață aplicații mult mai rapid, fără a fi nevoie de o infrastructură complexă de avut în vizor pentru început.

Comunicatul de presă ce a sosit în inbox-ul nostru ne mai dezvăluie faptul că pe lângă anunțurile din cadrul sesiunii Keynote, vor urma și workshop-uri pentru a pune cunoștiințele dezvoltatorilor în practică. Vom afla mai multe despre noutățile Firebase în cursul acestei zile, iar între timp puteți urmări evenimentul transmis live în acest moment. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×