Conferința dezvoltatorilor Google I/O 2017 va avea loc în perioada 17 - 19 mai în California

783 ori
<b>Conferința dezvoltatorilor Google I/O 2017 va avea loc în perioada 17 - 19 mai în California</b>Ne aflăm abia în prima lună a anului 2017 și iată că deja evenimente importante sunt programate încă de pe acum. Este și cazul conferinței Google I/O 2017 ce va avea loc în perioada 17 - 19 mai în California și unde vom vedea lansate câteva produse noi

Suntem abia în luna februarie și iată că deja evenimentele cheie ale anului 2017 sunt deja programate. Printre acestea se numără și conferința dezvoltatorilor Google I/O care va avea loc în perioada 17 - 19 mai la amfiteatrul Shoreline din Mountain View, California. Aceste detalii au ieșit la iveală după ce Google a organizat o 'vânătoare de comori' prin care invita dezvoltatorii să rezolve un număr de 5 puzzle-uri.

Astfel s-a ajuns la comoara ce consta în dezvăluirea locației și a perioadei în care conferința dezvoltatorilor urmează a avea loc. Pentru moment nu se știe cu siguranță ce ne pregătește Google pentru această ediție 2017, dar ca de fiecare dată majoritatea subiectelor se vor axa pe partea software unde avem la loc de cinste sistemul de operare Android.

Nu ar fi exclus ca de această dată să aflăm și detalii despre acel OS hybrid cunoscut sub numele de 'Andromeda'. Mai avem de așteptat ceva timp până la acest eveniment, dar cu siguranță vor exista leak-uri în lunile ce urmează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×