Telekom oferă de acum internet nelimitat 4G pentru toate abonamentele din portofoliu

2.978 ori
<b>Telekom oferă de acum internet nelimitat 4G pentru toate abonamentele din portofoliu</b>Astăzi operatorul Telekom România a avut de făcut un anunț important, cel al unor noi abonamente destinate persoanelor fizice și juridice prin care se oferă trafic 4G nelimitat. Mențiunea importantă aici este aceea că nu va exista o cifră anume

În cursul acestei zile operatorul Telekom România a anunțat lansarea unei oferte inedite, cea prin care va acorda internet nelimitat 4G pentru toate abonamentele din portofoliul. Oferta se adresează persoanelor care aleg încheierea unui nou contract, prelungirea actualului abonament, sau celor care se portează la abonament Telekom din altă rețea și doresc să își păstreze numărul de telefon. 

Telekom

Opțiunea proaspăt introdusă constă în oferirea de internet nelimitat 4G fără limită de trafic și fără cost adițional, fiind disponibilă la toate planurile tarifare din portofoliul Telekom. Cel mai ieftin abonament la care veți beneficia de net nelimitat 4G este Mobil 7 (7 eur/lună) și în cazul în care dețineți servicii fixe de la Telekom, prețul abonamentului mobil scade cu 2 euro. 

Telekom

Din categoria de Termeni și Condiții aflăm că oferta de față este valabilă până la data de 15 ianuarie 2018 și că bonusul Net Nelimitat presupune alocarea unei lățimi de bandă de transfer de maxim 1,5 Mbps pentru traficul de video streaming - asigurându-se o rezoluție de maxim 480p pentru acest tip de conținut. Câtă vreme bonusul Net Nelimitat este activ, tot traficul de date, inclusiv cel de video streaming nu consumă din datele mobile incluse în abonament și/sau în opțiunea de date active.

Pentru mai multe detalii despre ofertă se poate accesa site-ul telekom.ro sau apela la numărul 021.404.1234.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×