Vodafone România lansează Supernet 4.5G, cu viteze de până la 800 Mbps pe telefoanele de top

2.669 ori
<b>Vodafone România lansează Supernet 4.5G, cu viteze de până la 800 Mbps pe telefoanele de top</b>Nu doar Telekom a avut ceva de anunțat astăzi, ci și operatorul Vodafone România. Acesta dezvăluie faptul că de acum înainte clienții săi se pot bucura de viteze 4.5G. Ni se promite astfel că vom putea atinge viteze spectaculoase pe terminalele

Probabil aţi remarcat în ultima vreme o serie de spoturi TV Vodafone, care ne promit o viteză deosebită şi ceva special lansat pe 24 octombrie. A venit şi ziua cea mare, iar Vodafone România a anunţat lansarea lui SuperNet 4.5G, un nou nivel de conexiune mobilă, care creşte viteza de download şi upload semnificativ pe terminalele mobile.

Vodafone Supernet 4.5G

SuperNet 4.5G este prima reţea mobilă care a atins valori de download în jurul a 800 Mbps pe un smartphone lansat comercial. Lansarea este promovată printr-o campanie ce are în centrul jocul de mobil "RaceReady Vodafone", care oferă lecţii de condus defensiv pe Transfăgărășan pentru toţi utilizatorii. Lecţiile au fost realizate de către campionul de raliu Titi Aur.

Vodafone Supernet 4.5G

Prezentarea oficială a noii tehnologii a fost realizată azi în cadrul unui eveniment desfăşurat la sediul Vodafone din Pipera. Acolo s-a atins live în faţa participanţilor o viteză de 740 Mbps la download pe Samsung Galaxy S8. Telefoanele compatibile vor trebui să primească o actualizare pentru a beneficia de acest salt de conexiune. Deocamdată doar Galaxy S8, versiunea Vodafone are parte de această funcţionalitate.

Vodafone Supernet 4.5G

Telefoane compatibile cu SuperNet 4.5G sunt iPhone 8,  Huawei P10, HTC U11, plus alte modele noi. Am remarcat multiple terminale noi în ultima vreme cu modemuri Qualcomm high end, ce promit viteze gigabit. Ne pregătim de epoca 5G prin aceasta lansare, iar prin 4.5G, Vodafone vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor la nivel de streaming, realizat chiar in 4K şi HDR mai nou.

Jocul "RaceReady Vodafone" este disponibil gratuit pentru telefoanele şi tabletele cu iOS şi Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×