Telekom România adopta Zenterio OS pe set top box-urile sale, pentru o experienţă mai flexibilă

2.105 ori
<b>Telekom România adopta Zenterio OS pe set top box-urile sale, pentru o experienţă mai flexibilă</b>Cu scopul de a îmbunătăți experiența oferită abonaților săi, Telekom a anunțat în aceste zile parteneriatul încheiat cu Zenterio pentru implementarea sistemului de operare Zenterio OS. Această platformă software îi oferă un extra la capitolul

La mijlocul acestei săptămâni Telekom România a anunţat lansarea unor noi set top box-uri, care vin cu ZentErio OS la bord. Noua gamă de accesorii va fi folosita pentru a livra serviciile IPTV ale operatorului, dupa cum scrie GadgetZone.ro.

Clienţii companiei se pot bucura de servicii de televiziune live, video on demand, PVR, funcţie Time Shift şi DVR. Zenterio OS este de fapt noutatea aici, un sistem de operare independent pentru experienţa interactivă TV. Este gândit să dea operatorilor flexibilitatea necesară pentru a alege set top box-uri de la orice producător. Telekom România a dorit ca prin aceasta adoptare să îşi armonizeze produsele cu cele din întreg grupul Deutsche Telekom.

Zenterio OS face lansarea noilor set top box-uri mai ușoară, fără extra muncă pentru integrare software. Portarea a costat mult mai puţin acum. Practic Telekom România poate folosi aceleaşi decodoare şi set top box-uri ca şi firma mamă, Deutsche Telekom Group. Zenterio este un furnizor de soluţii multi screen, popular la nivel global, datorită parteneriatelor cu multipli operatori.

Toate set top box-urile Telekom România, inclusiv cele lansate în 2014, dar şi modelele noi au funcţii similare, deci integrarea cu Zenterio OS va fi uşoară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×