Telekom oferă de astăzi posibilitatea de achiziție în 24 rate fără dobândă a telefonului dorit alături de un abonament

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 2.211 ori
<b>Telekom oferă de astăzi posibilitatea de achiziție în 24 rate fără dobândă a telefonului dorit alături de un abonament</b>Aflăm astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre modalitatea de achiziție în rate a telefoanelor pe care Telekom o introduce oficial pentru abonații săi. Este vorba despre un program de rate pe 24 luni și vestea bună este că nu

De multe ori achiziția unui telefon high-end se poate dovedi problematică pentru cei care nu dețin suma completă de bani, astfel că se aleg diferite metode precum este și achiziția în rate. Asemenea programe sunt desfășurate în prezent de majoritatea retailerilor de pe piață, dar și de către operatori precum Digi Mobil și Orange. Pe această listă a operatorilor se va afla de astăzi și Telekom, iar mai multe informații aveți mai jos.

La fel ca în cazul Digi Mobil, clienții persoane fizice pot beneficia de 24 rate egale fără dobândă și comision 0% pentru achiziția unui telefon alături de un abonament Telekom. Clienții vor primi pe loc aprobarea finanțării și vor beneficia de un cont curent gratuit și de un card de credit oferit pe loc în magazinele Telekom România.

Programul este disponibil la nivel național și descoperim că Telekom lucrează alături de Alior Bank în cadrul acestui proiect financiar prin care se dorește creșterea business-ului pe piața din România. De asemenea, aflați că trebuie să contractați un abonament de minim 7 euro / lună pentru a putea achiziționa telefonul dorit în rate, asta dacă nu dețineți nici un serviciu fix Telekom, sau minim 5 euro / lună în situația în care aveți deja un serviciu fix.

Detalii extra pot fi găsite pe telekom.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×