Samsung ia înapoi toate unităţile Galaxy Fold distribuite presei pentru a le investiga problemele

774 ori
<b>Samsung ia înapoi toate unităţile Galaxy Fold distribuite presei pentru a le investiga problemele</b>Samsung vrea neapărat să afle ce este în neregulă cu terminalele Galaxy Fold distribuite presei şi a decis să le ia înapoi pe toate acele unităţi. Pliabilul a fost amânat în China şi există şi perspectiva unei amânări în SUA

Samsung vrea neapărat să afle ce este în neregulă cu terminalele Galaxy Fold distribuite presei şi a decis să le ia înapoi pe toate acele unităţi. Pliabilul a fost amânat în China şi există şi perspectiva unei amânări în SUA. Toate aceste amânări vin după ce săptămână trecută CNBC, Bloomberg, Marques Brownlee şi The Verge au semnalat probleme cu ecranul lui Galaxy Fold. Mai sunt şi alte surse care au trimis feedback pozitiv şi nu au avut probleme.

Reporterii au lăudat rezistența balamalei şi experienţa satisfăcătoare de utilizare, afirmând şi că pliul din mijlocul ecranului nu e foarte vizibil. Cum se întâmplă de obicei la recenziile şi analizele de orice fel, cele negative au fost mai vizibile decât cele pozitive. Câţiva jurnalişti au dezlipit stratul de protecţie al ecranului, provocând defecţiuni. Alţii au avut probleme şi fără să facă asta. Samsung a acţionat imediat, înlocuind unităţile cu probleme, dar acum vrea să investigheze fiecare caz.

Samsung va prelua toate unităţile trimise la presă şi bloggeri pentru a le analiza şi afla dacă e o defecţiune provocată la asamblare, de reporteri sau de cauze externe. Marele compromis al lui Galaxy Fold este faptul că Samsung a optat pentru plastic ca protecţie a ecranului, Gorilla Glass fiind imposibil de folosit pe un pliabil în acest moment, deși se lucrează la deja la o sticlă specială ce se poate îndoi.  Există şi un mic gol între ecrane, în care se pot strecura scame, resturi şi alte obiecte mici. Mai este un locşor şi între ecran şi balama, în care pot ajunge mizerii.

Odată deschis telefonul orice e blocat acolo pune presiune pe ecran şi apar daunele. Teoretic data e livrare a lui Galaxy Fold e 26 aprilie, dar totul depinde de ce găsesc testele unităţilor de review. Vorbim de un device de 2000 de dolari totuşi, care nu îşi permite vreun pas greşit. La noi în țară debutul prin Orange la precomandă e în continuare stabilit pe 26 aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×