Huawei Nova 5 va inaugura noul procesor Kirin 810 de 7nm; Confirmarea vine pe Weibo

984 ori
<b>Huawei Nova 5 va inaugura noul procesor Kirin 810 de 7nm; Confirmarea vine pe Weibo</b>Cei de la Huawei continuă nestingheriți lansările de noi telefoane în China și peste doar două zile așteptăm debutul seriei Nova 5 care la ultima verificare includea 4 modelele și anume: Nova 5, Nova 5 Pro, Nova 5i

Cei de la Huawei continuă nestingheriți lansările de noi telefoane în China și peste doar două zile așteptăm debutul seriei Nova 5 care la ultima verificare includea 4 modelele și anume: Nova 5Nova 5 ProNova 5i, respectiv Nova 5i Pro. Se vehicula chiar în urmă cu doar câteva zile faptul că modelul de bază va inaugura un nou procesor HiSilicon și anume Kirin 810, o informație care astăzi este confirmată la nivel oficial.

Nimeni altul decât directorul diviziei smartphone Huawei, He Gang a confirmat această lansare pe rețeaua de socializare Weibo. Acesta va fi al doilea procesor de 7nm din portofoliu, după modelul high-end Kirin 980 regăsit deja pe o mulțime de terminale mobile de pe piață și care este așteptat să primească un succesor la toamnă.

Revenind la Kirin 810, se vehiculează că acesta va include 8 nuclee, printre care unul custom ARM Cortex-A76. Va avea și grafică Mali-G52, iar referitor la telefonul în sine știm că acesta va opta pentru un ecran de 6.39 inch, 4 camere foto în spate, baterie de 4200 mAh și scanner de amprente integrat în display.

Aflăm peste două zile mai multe detalii despre telefon și procesorul cel nou de 7nm.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×