Apar noi randări detaliate și un video concept pentru Samsung Galaxy C10; telefon cu cameră duală și display FHD de 6 inch!

1.070 ori
<b>Apar noi randări detaliate și un video concept pentru Samsung Galaxy C10; telefon cu cameră duală și display FHD de 6 inch!</b>În urmă cu aproximativ o săptămână am văzut o serie de randări neoficiale pentru smartphone-ul Samsung Galaxy C10, un phablet ce va opta pentru o cameră foto duală la pachet - dotare nemaiîntâlnită pe vreun alt terminal al sud-coreenilor de până acum.

Săptămâna trecută și-au făcut apariția online și câteva randări pentru smartphone-ul Samsung Galaxy C10 prin intermediul celor de la @OnLeaks. Astăzi vedem imagini mai detaliate cu primul terminal Samsung ce dispune de cameră duală, aceste materiale fiind create de către CConceptCreator pe baza scăpărilor din ultima vreme ce au fost puse cap la cap pentru un design aproape final.

Samsung Galaxy C10

Trebuie recunoscut faptul că phablet-ul arătă foarte bine privit din orice unghi, fiind vorba aici de un handset cu carcasă metalică unibody și panou frontal caracterizat de margini foarte înguste în jurul ecranului. Și camera duală de pe spate adoptă o formă plăcută, cu toate că iese cu doar puțin în evidență - detaliu ce îl puteți remarca în cadrul clipului video de mai jos.

Samsung Galaxy C10

Ca dotări hardware așteptăm să vedem aici un display Full HD de 6 inch, un procesor Exynos 7872 cu 6 nuclee sau poate chiar un chipset Qualcomm Snapdragon 660. Vom mai avea 6 GB RAM, 64 GB de stocare flash și la interiorul corpului metalic o baterie de 4000 mAh. De asemenea, este prezent aici și un buton home fizic pentru Bixby și un scanner de amprente. Prețul vehiculat este de 515 dolari!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×