Microsoft brevetează un Surface Dial transparent, accesoriu ideal pentru graficieni

670 ori
<b>Microsoft brevetează un Surface Dial transparent, accesoriu ideal pentru graficieni</b>În urmă cu doar câțiva ani cei de la Microsoft lansau alături de PC-ul all-in-one Surface Studio și ineditul accesoriu numit Surface Dial. Acesta seamănă cu un puc de hockey și permite graficienilor să facă trecerea rapidă între diferite brush-uri

Cu câţiva ani în urma Microsoft lansa un accesoriu neaşteptat, care face echipă bună cu tabletele Surface sau mai mult cu Surface Studio: Surface Dial. Ştiţi acea încuietoare cu combinaţie a unui seif? Cam aşa arată Dial şi e util pentru a face selecţia între brushuri când desenăm, a da zoom sau alte interacţiuni la editarea grafică. Acum ni se pregateste o versiune transparentă a sa, conform unui nou brevet.

Microsoft Surface Dial va primi o variantă transparentă, aşa cum arată schiţa de mai sus. Acest "puc de hockey" împreună cu stylus-ul Surface Pen şi cu interacţiunea touch reuşea să ofere un nou nivel de interacţiune apreciat de graficieni, designeri şi desenatori. Gestul de rotire era de baza aici, iar transparența ne va permite să vedem prin acel "puc" şi să dăm zoom pentru a ne concentra pe o zonă a desenului.

În general accesoriul e mânuit cu stânga, în vreme ce dreapta desenează cu stylus-ul. Aveţi mai sus un clip în care se explică funcţiile lui Dial cel clasic. Cel nou şi transparent e doar în faza de brevet şi dezvoltare deocamdată. Varianta originală costă 99 de dolari şi mă aştept ca modelul cel nou să coste mai mult. Are un marker capacitiv care va fi recunoscut de ecranul touch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×