Vodafone România a avut cea mai rapidă rețea mobilă 4G din România în 2017, conform datelor Ookla Speedtest

1.569 ori
<b>Vodafone România a avut cea mai rapidă rețea mobilă 4G din România în 2017, conform datelor Ookla Speedtest</b>Aflăm astăzi prin intermediul unui comunicat de presă faptul că Vodafone România a avut cea mai rapidă rețea mobilă 4G din țară, detaliu dezvăluit de către testele realizate de utilizatorii români folosind populara soluție Ookla Speedtest

Potrivit testelor realizate de utilizatorii din România pe conexiuni 4G, 4G+ și 4.5G în 2017 cu ajutorul soluției Ookla Speedtest, s-a ajuns la concluzia că Vodafone România este cea mai rapidă rețea mobilă de generație 4G din țară. S-au luat în calcul peste 1.5 milioane de teste realizate în perioada ianuarie - decembrie 2017, teste ce arată că rețeaua 4G LTE a Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare și încărcare a datelor mobile.

Vodafone

Suntem informați că aceste date colectate de Ookla Speedtest Inteligence prin intermediul testelor efectuate de utilizatori cu ajutorul aplicației Speedtest pentru verificarea performanței conexiunilor de generație 4G în perioada ianuarie - decembrie 2017 arată că Vodafone România are cele mai bune rezultate, cu o valoare medie a vitezelor cu cel puțin 12% mai mare pentru upload și cu aproape 7% mai mare decât descărcarea de date în comparație cu orice alt operator de comunicații de date mobile din țară. 

De asemenea, rețeaua Supernet 4.5G a operatorului Vodafone România a fost certificată de curând drept cea mai performantă rețea mobilă din România, asta pentru al 4-lea an consecutiv obținând cel mai mare punctaj pentru calitatea și performanța serviciilor sale de voce și date mobile. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×