Zhiyun Smooth-Q este un gimbal pentru smartphone cu stabilizare pe 3 axe și autonomie de până la 12 ore

1.207 ori
<b>Zhiyun Smooth-Q este un gimbal pentru smartphone cu stabilizare pe 3 axe și autonomie de până la 12 ore</b>Pentru cei care vor să obțină mai mult de la camera telefonului din buzunar există acele dispozitive numite gimbal-uri, produse ce ne ajută la stabilizarea video pentru obținerea unor clipuri cu adevărat surprinzătoare. Un asemenea gimbal vinde

În situația în care vreți să obțineți mai mult de la camera smartphone-ului vostru în materie de captură video, poate că un gimbal este produsul de care aveți nevoie. Un asemenea dispozitiv va stabiliza imaginea filmată cu telefonul și astfel veți obține materiale video cu adevărat inedite, sau face vlogging direct cu smartphone-ul la o calitate high-end fără a da o grămadă de bani pe o cameră video high-end.

Zhiyun Smooth-Q

Un astfel de gimbal ne propune astăzi retailerul chinez Cafago care are pentru noi și un cod de reducere special. Produsul se numește Zhiyun Smooth-Q și este vorba despre un gimbal cu stabilizare pe 3 axe ce aduce câteva funcții cu adevărat utile cum este cazul posibilității de a încărca smartphone-ul conectat folosind acumulatorul de 2000 mAh ce este integrat la bord. Folosită numai în modul gimbal, bateria ajunge și la 12 ore autonomie.

Zhiyun Smooth-Q

Suportă smartphone-uri cu diagonala cuprinsă între 3.5 și 6 inch, cu precizarea ca greutatea să nu depășească 220 grame. Acest gimbal aduce funcția auto tracking pentru obiecte, time-lapse, dar și o gamă largă de filtre ce pot fi aplicate în timp real. Zoom-ul poate fi realizat manual folosind butoanele fizice de pe gimbal și aflați că produsul poate opera la temperaturi de minim -15 grade sau maxim 45 grade Celsius.

Zhiyun Smooth-Q

Printre butoanele oferite se mai numără și cel de captură foto / start înregistrare video, schimbare din camera selfie în camera principală și desigur butoanele de volum. Ca orice gimbal de pe piață și acesta de față oferă funcții de tip panning la 360 grade, înclinare sau rotire pentru filmări mai deosebite. Folosind codul L4623D în secțiune de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa acest gimbal la prețul de 78.32 euro până la data de 2 martie când promoția ia sfârșit! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×