Vodafone România anunță achiziția Evotracking, companie autohtonă din domeniul Internet of Things

852 ori
<b>Vodafone România anunță achiziția Evotracking, companie autohtonă din domeniul Internet of Things </b>Descoperim astăzi faptul că operatorul Vodafone România și-a adăugat în portofoliu de curând compania Evotracking, o firmă autohtonă din zona Internet of Things. Aceasta era înființată în 2009 și suntem informați că achiziția va aduce celor

Vodafone România a făcut în această săptămână un pas în direcția Internet of Things, prin achiziționarea companiei Evotracking, care activează în domeniul IoT. Firma deține marca EVOGPS și pornea la drum în 2009, fiind specializată pe implementarea de soluții telematice avansate. Activează în zona administrării de flote auto, iar portofoliul companiei include 40 de produse de management al flotelor care permit monitorizarea în timp real a vehiculelor.

Se poate controla și consumul de combustibil, analiza comportamentul șoferului, dar există și multe alte soluții disponibile la nivel industrial. Și Vodafone are în portofoliu soluții de management al flotelor auto, deci achiziția vine în completarea sa. Serviciul Vodafone Auto Manager a debutat recent, fiind prima soluție de tip plug and play de pe piață de la noi, destinată flotelor cu maxim zece autovehicule.

Vodafone România se mișcă în zona Internet of Things încă din 2003, cu soluții pentru retail, auto, logistică și utilități. La nivel global Vodafone este lider Internet of Things, cu peste 63.9 milioane de SIM-uri de servicii IoT, iar acoperirea 4G în roaming pentru Internet of Things este extinsă la 109 țări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×