MWC 2018: Huawei lansează dispozitivul Huawei 5G (CPE), cu viteze de până la 2.3 Gbps

1.652 ori
<b>MWC 2018: Huawei lansează dispozitivul Huawei 5G (CPE), cu viteze de până la 2.3 Gbps</b>Momentul de "one more thing" de la conferinţa Huawei de la MWC 2018 a fost cel în care compania a lansat un echipament 5G. E vorba despre un dispozitiv 5G (CPE), care oferă viteze teoretice de download de până la 2.3 Gbps şi suporta toate benzile de..

Momentul de "one more thing" de la conferinţa Huawei de la MWC 2018 a fost cel în care compania a lansat un echipament 5G. E vorba despre un dispozitiv 5G (CPE), care oferă viteze teoretice de download de până la 2.3 Gbps şi suporta toate benzile de frecvenţă 5G. Aflaţi ce ne aduce acest device mai jos.

Acesta este primul dispozitiv comercial care suporta standardul 5G şi vine cu propriul chipset Huawei Balong 5G01. Acesta este la rândul său primul chipset comercial din lume care oferă suport pentru standardul 3GPP pentru tehnologia 5G, cu vitezele mai sus menţionate. Huawei 5G CPE are două variante: una oferă o frecvenţă scăzută sub 6 GHz, iar cealaltă o frecvenţă înaltă (mmWave).

MWC 2018: Huawei lansează dispozitivul Huawei 5G (CPE), cu viteze de până la 2.3 Gbps

Cel cu frecvenţa scăzută este mic şi uşor, compatibil şi cu reţele 4G şi 5G, atingând până la 2 Gbps la download în condiţii ideale. Ştiu că sunteţi cam nelămuriţi ce ştie şi ce face acest echipament. Numele său "CPE" înseamnă Customer Premises Equipment, adică un soi de modem 5G pentru apartamentul vostru sau sedii/clădiri de tot soiul. Există variante speciale indoor şi outdoor pentru acest device.

Huawei a investit în jur de 600 de milioane de dolari în cercetare şi dezvoltare din 2009 încoace, în domenii că arhitectura de reţea, spectru, teste şi prototipuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×