Vodafone a lansat prima solutie de navigare GPS din Romania

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.304 ori
<b>Vodafone a lansat prima solutie de navigare GPS din Romania</b>Ceea ce asteptam cu totii de la un operatror roman de telefonie mobila s-a intamplat astazi. Vodafone a lansat serviciul Vodafone Navigator, un sistem de ghidare GPS ce utilizeaza pe de-o partea semnalele GPS de la satelit si pe de alta parte reteaua GPRS...

Ceea ce asteptam cu totii de la un operatror roman de telefonie mobila s-a intamplat astazi. Vodafone a lansat serviciul Vodafone Navigator, un sistem de ghidare GPS ce utilizeaza pe de-o partea semnalele GPS de la satelit si pe de alta parte reteaua GPRS a Vodafone Romania si a partenerilor de roaming GPRS din aproape toata Europa. In concluzie hartile detaliate, marcate si cu puncte de larg interes, sunt afisate pe ecranul telefonului mobil facand astfel condusul o adevarata experienta de neuitat.

Important, hartile acopera atat Romania cat si cele mai multe tari/teritorii europene.

Dupa parerea mea costurile sunt foarte mici in Romania, mai ales ca traficul GPRS generat de aplicatie este inclus intr-un abonament lunar, care cuprinde si accesul la acest serviciu este de doar 5 USD pe luna (cam 15. 50 Lei cu tot cu TVA).

In roaming e ceva mai scump, dupa parerea mea, dar o "plimbare" prin Europa face toti banii cand ai un sistem de navigare super performant chiar in mana ta. Bravo!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×