Vodafone a lansat prima solutie de navigare GPS din Romania

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.240 ori
<b>Vodafone a lansat prima solutie de navigare GPS din Romania</b>Ceea ce asteptam cu totii de la un operatror roman de telefonie mobila s-a intamplat astazi. Vodafone a lansat serviciul Vodafone Navigator, un sistem de ghidare GPS ce utilizeaza pe de-o partea semnalele GPS de la satelit si pe de alta parte reteaua GPRS...

Ceea ce asteptam cu totii de la un operatror roman de telefonie mobila s-a intamplat astazi. Vodafone a lansat serviciul Vodafone Navigator, un sistem de ghidare GPS ce utilizeaza pe de-o partea semnalele GPS de la satelit si pe de alta parte reteaua GPRS a Vodafone Romania si a partenerilor de roaming GPRS din aproape toata Europa. In concluzie hartile detaliate, marcate si cu puncte de larg interes, sunt afisate pe ecranul telefonului mobil facand astfel condusul o adevarata experienta de neuitat.

Important, hartile acopera atat Romania cat si cele mai multe tari/teritorii europene.

Dupa parerea mea costurile sunt foarte mici in Romania, mai ales ca traficul GPRS generat de aplicatie este inclus intr-un abonament lunar, care cuprinde si accesul la acest serviciu este de doar 5 USD pe luna (cam 15. 50 Lei cu tot cu TVA).

In roaming e ceva mai scump, dupa parerea mea, dar o "plimbare" prin Europa face toti banii cand ai un sistem de navigare super performant chiar in mana ta. Bravo!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×