Windows 10 Build 17692 este aici cu funcționalități SwiftKey pentru tastatură și alte îmbunătățiri

1.125 ori
<b>Windows 10 Build 17692 este aici cu funcționalități SwiftKey pentru tastatură și alte îmbunătățiri</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Microsoft au început distribuirea lui Windows 10 Build 17692, un release ce aduce câteva noutăți interesante precum integrarea funcționalității SwiftKey în cadrul tastaturii touch. Pe listă mai avem și

Începând de astăzi cei de la Microsoft au început distribuirea lui Windows 10 Build 17692 către insideri, release ce aduce câteva noutăți interesante precum integrarea funcționalității SwiftKey în cadrul tastaturii touch și alte îmbunătățiri. După cum dezvăluie și animația gif de mai jos, de acum înainte la utilizarea tastaturii touch din W10 veți putea folosi și funcțiile SwiftKey ce fac typing-ul mai rapid.

Windows 10

Sunt oferite și funcții de autocorectare și predicție text, iar în momentul de față funcționează doar în următoarele limbi: Engleză (US), Engleză (UK), Franceză, Germană, Italiană, Spaniolă, Portugheză (Brazilia), respectiv rusă.

Windows 10

Avem și îmbunătățiri pentru dezvoltatori în cadrul soluției WebDriver, cât și noutăți în zona Ease of Access acolo unde descoperim posibilitatea de a face textul mai mare în întreg sistemul. Alte îmbunătățiri au fost aduse pentru modul Narator, pentru modul de gaming, cât și pentru secțiunea Search din Windows care permite acum descărcarea directă de aplicații software.

Nu în ultimul rând sunt aduse și schimbări pentru tehnologia Windows Mixed Reality acolo unde descoperim abilitatea de a putea reda sunetul atât pe headset-ul audio, cât și pe difuzoarele PC-ului simultan. Lista completă de noutăți și a bug-urilor ce au fost rezolvate poate fi găsită aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×