Iată cum realizează cei de la OPPO testele de rezistență pentru smartphone-urile lansate pe piață

711 ori
<b>Iată cum realizează cei de la OPPO testele de rezistență pentru smartphone-urile lansate pe piață</b>​După ce i-am văzut pe cei de la OPPO băt&acirc;nd cuie cu ajutorul lui Oppo R5 acum c&acirc;teva luni, astăzi compania chineză ne oferă și o privire din interiorul linei de producție pentru smartphone-urile sale, mai precis asupra...

După ce i-am văzut pe cei de la OPPO bătând cuie cu ajutorul lui Oppo R5 acum câteva luni, astăzi compania chineză ne oferă și o privire din interiorul linei de producție pentru smartphone-urile sale, mai precis asupra departamentului ce se ocupă cu testarea extremă a telefoanelor.

În clipul de mai jos putem observa cum OPPO desfășoară testele de îndoire a device-urilor prin aplicarea unei presiuni de 25kg asupra aceluiași Oppo R5, telefonul cu display de 5.2 inch a cărui grosime este de doar 4.85 mm.

Privim cum telefonul trece și testul de scăpare pe o suprafață din marmură de la o înălțime de 125 cm din diverse unghiuri. Văzând pe îndelete acest videoclip, suntem curioși cum s-ar comporta și iPhone 6 Plus, smartphone-ul ce a început scandalul BendGate, la o serie de astfel de teste extreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×