Smartphone-urile Karbonn au parte de reduceri între 18% și 23% la eMAG.ro; modelul Sparkle V costă acum 449 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 811 ori
<b>Smartphone-urile Karbonn au parte de reduceri între 18% și 23% la eMAG.ro; modelul Sparkle V costă acum 449 lei</b>Cu doar o zi &icirc;nainte de sf&acirc;rșitul campaniei Stock Busters organizată de către eMAG, observăm astăzi c&acirc;teva reduceri speciale aplicate pentru smartphone-urile Karbonn, device ce beneficiază de discount-uri de p&acirc;nă la 23%....

Cu doar o zi înainte de sfârșitul campaniei Stock Busters organizată de către eMAG, observăm astăzi câteva reduceri speciale aplicate pentru smartphone-urile Karbonn, device ce beneficiază de discount-uri de până la 23%. Unul dintre cele mai interesante produse afișate de retailer este Karbonn Sparkle V, unul dintre primele device-uri ce rulează Android One.

Prețul acestui terminal cu display IPS de 4.5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz și 1 GB memorie RAM, este acum de doar 449 lei. Pentru acest preț vom primi la pachet și o cameră foto principală de 5 megapixeli, respectiv un senzor frontal de 2 megapixeli.

Karbonn Titanium S6

De asemenea, un alt smartphone Karbonn ce oferă un raport preț-dotări foarte bun este și Karbonn Titanium S6, acesta având un design similar cu Samsung Galaxy S4. Modelul ce a fost testat în luna februarie la Mobilissimo, este disponibil acum prin eMAG la prețul de 499 lei.

Mai multe telefoane Karbonn ce au parte de reduceri speciale până mâine, pot fi găsite aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×