Xiaomi Mi Store a vândut peste 2000 de produse în primul său weekend de la deschiderea din România; Iată hiturile

3.610 ori
<b>Xiaomi Mi Store a vândut peste 2000 de produse în primul său weekend de la deschiderea din România; Iată hiturile</b>Xiaomi Mi Store a fost inaugurat în România, Bucureşti pe 20 aprilie şi avem deja cifre cu privire la vânzările din primul său weekend. Totul începea pe 20 aprilie la ora 14:20, când a fost tăiată panglica şi am fost acolo

Xiaomi Mi Store a fost inaugurat în România, Bucureşti pe 20 aprilie şi avem deja cifre cu privire la vânzările din primul său weekend. Totul începea pe 20 aprilie la ora 14:20, când a fost tăiată panglica şi am fost acolo să surprindem momentul.

Xiaomi Mi Store Romania

Produsele sunt vândute de către Black Tech Group, dealer autorizat Xiaomi, care a adus primul Mi Store în ţara noastră. Magazinul se găsește în Mega Mall, în Bucureşti la nivelul minus 1 şi aflăm că în primele 2 zile de la deschidere au fost comercializate peste 2000 de produse. Iată cum arată lista de best sellere:

  1. Xiaomi Redmi Note 7 (999 lei)
  2. Xiaomi Redmi 7 (669 lei)
  3. Scooterul electric Xiaomi Mi M365 (1799 lei pentru primii 50 de cumpărători)
  4. Brăţara fitness Xiaomi Mi Band 3 (119 lei)
  5. Ceasul Xiaomi Amazfit Stratos (879 lei)
  6. Ceasul Xiaomi Amazfit Pace (599 lei)

Xiaomi Mi Store Romania

Aflăm şi că stocul de aspiratoare inteligente s-a epuizat chiar în ziua deschiderii magazinlui, roboţeii tip vacuum fiind tot populari în ţara noastră în ultimii ani. Cel mai apreciat model din acest magazin a fost Xiaomi Mi Robot Vacuum EU la 1399 lei. Avem şi o veste importanta legată de flagshipul Xiaomi Mi 9: acesta este disponibil la vânzare în Mega Mall din această săptămână. Din câte ştiu ar trebui să coste în jur de 2199 lei.

Xiaomi Mi Store Romania

Magazinul Mi Store ocupă 200 de metri pătraţi şi a necesitat o investiţie de 250.000 de euro. Pe lângă telefoane high end, midrange şi entry level are expuse electrocasnice, scutere electrice, aparate de gătit, lămpi, roboţei de jucărie, accesorii, periuţe electrice, cântare, aparate de ras, căşti şi multe altele. Am vazut și versiunea de Xiaomi Mi 8 Pro cu spate transparent acolo. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×