Interfaţa circulară a lui Apple Watch ar putea oferi indicii cu privire la viitorul lui iOS pe iPhone

852 ori
<b>Interfaţa circulară a lui Apple Watch ar putea oferi indicii cu privire la viitorul lui iOS pe iPhone</b>O nouă speculaţie ne intriga astăzi, făc&acirc;nd referire la interfaţa lui Apple Watch drept &icirc;nceputul unei noi abordări de design, care se va reflecta şi asupra viitorului iOS pe iPhone. Au trecut ani buni de c&acirc;nd conceptul de UI iOS...

O nouă speculaţie ne intriga astăzi, făcând referire la interfaţa lui Apple Watch drept începutul unei noi abordări de design, care se va reflecta şi asupra viitorului iOS pe iPhone. Au trecut ani buni de când conceptul de UI iOS este acelaşi în mare: o listă de iconuri pe homescreenuri, însoţite de foldere.

Există şi o idee vagă de widgeturi în zona dropdown superioară, dar nu putem spune că a prins în mod deosebit. Între timp utilizatorii Android au parte de widgeturi redimensionabile şi se joacă cu personalizarea cum doresc, inclusiv în lockscreen. Există totuşi utilizatori care îşi doresc o grilă organizată de aplicaţii şi setări, iar aici intervine Windows Phone şi ale sale tile-uri.

Interfaţa circulară a lui Apple Watch ar putea oferi indicii cu privire la viitorul lui iOS pe iPhone

Apoi revenim la Apple Watch, pe care observăm o abordare complet nouă a interacţiunii cu software-ul. Ideea Apple a fost să ofere o experienţă ideală pentru interacţiunile rapidă la încheietură. Iconurile rămân aceleaşi ca la iOS, dar prezentarea este nouă. Pleiada de iconuri pare a fi afişată sub forma unui glob rotativ, dar există o oarecare ordine şi aici, cu o structură hexagonală întrevăzuta în această organizare.

Vedeţi mai sus o randare în care cei de la Phone Arena îşi imaginează cum ar arăta iconurile de pe Apple Watch pe iPhone. Această "sferă hexagonală" nu arată deloc rău şi dacă mai adăugăm şi widgeturi şi porţiuni transparente, atunci ar putea fi un hit. Ideea de a avea o interfaţă 3D, una care să includă iconuri pe mai multe planuri sună atractiv, dar aceasta creaţie a apărut din cauza constrângerilor de diagonală pe smartwatch.

Va mai fi oare atractivă şi pe telefoane cu diagonale de 4.7 inch şi mai mari?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×