Acer pregătește o tabletă cu tastatură qwerty inclusă

Autor:  | Publicat în:  Acer 2.756 ori
<b>Acer pregătește o tabletă cu tastatură qwerty inclusă</b>Ar fi o tabletă care să rivalizeze cu Asus Eee Pad Slider despre care vă vorbeam în articolul legat de 10 tablete pentru care merită să aștepti. Zvonurile referitoare la Acer indică o tabletă de 10 inch cu procesor ARM și bănuiesc că va rula...

Ar fi o tabletă care să rivalizeze cu Asus Eee Pad Slider despre care vă vorbeam în articolul legat de 10 tablete pentru care merită să aștepti. Zvonurile referitoare la Acer indică o tabletă de 10 inch cu procesor ARM și bănuiesc că va rula Android 3.0 HoneyComb ca și Acer A500 sau viitorul A100 cu ecran de 7 inch.

Asus Eee Pad Slider

Nu se cunosc mai multe date și nici măcar o singură imagine nu a ajuns pe blogurile de specialitate. Data de lansare este considerată a fi situată în trimestrul 4, exact înainte de perioada sărbătorilor de iarnă când apetitul pentru achiziții crește în luna cadourilor.

O tabletă cu tastatură qwerty va avea de suferit la capitolul grosime, dar va aduce un plus în scrierea de mesaje pe twitter, facebook, sau blog.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×