Acer pregătește o tabletă cu tastatură qwerty inclusă

2.888 ori
<b>Acer pregătește o tabletă cu tastatură qwerty inclusă</b>Ar fi o tabletă care să rivalizeze cu Asus Eee Pad Slider despre care vă vorbeam în articolul legat de 10 tablete pentru care merită să aștepti. Zvonurile referitoare la Acer indică o tabletă de 10 inch cu procesor ARM și bănuiesc că va rula...

Ar fi o tabletă care să rivalizeze cu Asus Eee Pad Slider despre care vă vorbeam în articolul legat de 10 tablete pentru care merită să aștepti. Zvonurile referitoare la Acer indică o tabletă de 10 inch cu procesor ARM și bănuiesc că va rula Android 3.0 HoneyComb ca și Acer A500 sau viitorul A100 cu ecran de 7 inch.

Asus Eee Pad Slider

Nu se cunosc mai multe date și nici măcar o singură imagine nu a ajuns pe blogurile de specialitate. Data de lansare este considerată a fi situată în trimestrul 4, exact înainte de perioada sărbătorilor de iarnă când apetitul pentru achiziții crește în luna cadourilor.

O tabletă cu tastatură qwerty va avea de suferit la capitolul grosime, dar va aduce un plus în scrierea de mesaje pe twitter, facebook, sau blog.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×