100.000 de dolari pentru un prototip de iPhone 4! Atât costă terminalul pe eBay!

1.323 ori
<b>100.000 de dolari pentru un prototip de iPhone 4! Atât costă terminalul pe eBay!</b>Sunt sigur că dacă veți căuta cu atenție, veți găsi un iPhone 4 cu diamante și aur mai ieftin decât cel din imagine... Acesta este un prototip original al lui iPhone 4, care a ajuns pe eBay, cu o sumă ce urcă în continuare și se află acum...

Sunt sigur că dacă veți căuta cu atenție, veți găsi un iPhone 4 cu diamante și aur mai ieftin decât cel din imagine... Acesta este un prototip original al lui iPhone 4, care a ajuns pe eBay, cu o sumă ce urcă în continuare și se află acum în jurul valorii de 100.000 de dolari.

An de an vedem câte o generație de prototip iPhone fiind vândută pe web la prețuri destul de mari. Cumpărătorii sunt de obicei colecționari, sau mari fanii Apple, care doresc să dețină toate versiunile posibile ale telefonului produs de compania din Cupertino. Din păcate, acest model nu poate fi activat prin iTunes și nici introducerea unui SIM AT&T nu a rezolvat nimic.

Oare la ce preț se va opri terminalul, având în vedere salturile sale de zeci de mii de dolari în doar câteva ore. Vă dați seama ce preț uriaș ar avea un prototip iPhone 5? Cu această ocazie putem afla și la ce a renunțat și ce a adăugat Apple în varianta finală a telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×