Alcatel One Touch Fire E hands on preview: o premieră cu Firefox OS de la Alcatel (Retro MWC 2014 - Video)

866 ori
<b>Alcatel One Touch Fire E hands on preview: o premieră cu Firefox OS de la Alcatel (Retro MWC 2014 - Video)</b>După ZTE și Geeksphone, iată că și Alcatel are un telefon cu Firefox OS la bord. E vorba despre modelul Alcatel One Touch Fire E, pe care l-am văzut la standul Alcatel din Barcelona și care a primit un hands on mai jos. &nbsp; Acest model a fost...

După ZTE și Geeksphone, iată că și Alcatel are un telefon cu Firefox OS la bord. E vorba despre modelul Alcatel One Touch Fire E, pe care l-am văzut la standul Alcatel din Barcelona și care a primit un hands on mai jos.

Acest model a fost anunțat în februarie și va sosi în magazine în acest trimestru. El măsoară 8.2 mm în grosime și integrează un display IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli. Alte dotări includ slot microSD, 4 GB stocare, 512 MB RAM, conectivitate HSDPA cu viteza de 42 Mbps la download și o cameră de 5 MP cu blitz LED.

Alcatel One Touch Fire E hands on preview: o premieră cu Firefox OS de la Alcatel (Retro MWC 2014 - Video)

Acest handset rulează noul release Firefox OS 1.3, folosindu-se de un procesor dual core de 1.2 GHz. Avem parte și de o baterie de 1700 mAh la interior și acest terminal nu arată deloc rău, trebuie spus asta. Mă aștept aici la un preț foarte bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×