Tableta Samsung high end cu procesor Intel, confirmarea vine de la Reuters

Autor:  | Publicat în:  Samsung 867 ori
<b>Tableta Samsung high end cu procesor Intel, confirmarea vine de la Reuters</b>Cu ceva vreme în urma ridicam din sprâncene când aflam că tableta high end din seria Galaxy Tab 3 de la Samsung ar putea avea un procesor Intel sub carcasă. Apoi au început scăpările&nbsp;legate de Galaxy Tab 3 8.0 și 10.1 și nici urmă de acest...

Cu ceva vreme în urma ridicam din sprâncene când aflam că tableta high end din seria Galaxy Tab 3 de la Samsung ar putea avea un procesor Intel sub carcasă. Apoi au început scăpările legate de Galaxy Tab 3 8.0 și 10.1 și nici urmă de acest CPU. Ei bine, azi ne vine confirmarea oficială că următoarea tableta high end de la Samsung va fi bazată pe soluții Intel.

Informația vine chiar de la Reuters, care citează o sursă din cadrul Samsung. Compania sud-coreeana ar fi optat pentru un Clover Trail+ drept chipset al viitoarei tablete. Până acum Samsung preferase procesoarele ARM și optase pentru Intel doar pe seria de tablete ATIV, care pare a se îndrepta spre un sfârșit prematur. Se pare că producătorul asiatic va prezenta noi tablete ATIV cu procesoare Intel în cadrul evenimentului Premiere de la Londra, de pe 20 iunie.

Intel se implica tot mai mult pe piața terminalelor mobile, iar procesorul Clover Trail+ a fost surprins pentru prima oară pe phabletul Lenovo K900, la MWC 2013. Unul dintre cele mai celebre handseturi cu un CPU Intel la bord a fost RAZR i, dar și terminalele ZTE Grand X In și Grand X II In sună interesant. Va reuși tableta Samsung cu CPU Intel să aibă succes?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×