Allview lansează tableta Viva D8; cea mai accesibilă tabletă de 7.9 inch și 3G din portofoliul companiei

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.909 ori
<b>Allview lansează tableta Viva D8; cea mai accesibilă tabletă de 7.9 inch și 3G din portofoliul companiei</b>Astăzi, 30 ianuarie, brașovenii de la Allview anunță lansarea unei noi tablete ce dispune de conectivitate 3G. Allview Viva D8 integrează un display de 7.9 inch și este unul dintre cele mai accesibile modele 3G din portofoliul companiei. &nbsp;...

Astăzi, 30 ianuarie, brașovenii de la Allview anunță lansarea unei noi tablete ce dispune de conectivitate 3G. Allview Viva D8 integrează un display de 7.9 inch și este unul dintre cele mai accesibile modele 3G din portofoliul companiei.

Lucian Peticilă, General Manager Allview, a declarat: “Noua tabletă din gama Viva lansată astăzi oferă performanță optimă și portabilitate la un preț accesibil. Dotată cu un display de dimensiuni ideale si compatibilă cu Smart2View, Viva D8 reprezintă o alegere inspirată”.

Allview Viva D8 dispune de un display IPS de 7.9 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli, un procesor dual-core de 1.3 GHz, un GPU Mali 400, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. De asemenea, tableta mai vine cu o cameră foto principală de 3 megapixeli și o cameră secundară de 1 megapixel.

Allview Viva D8

Bateria prezentă este o unitate de 4000 mAh, ce promite o durată de autonomie de până la 5 ore. Pe partea de conectivitate aflăm că Allview Viva D8 oferă 3G HSDPA+, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi și port usb. Allview Viva D8 poate fi achiziționată din magazinele partenere la prețul de 649 lei în varianta basic, sau în varianta cu adaptor wireless display inclus în pachet la prețul de 749 lei.

Allview Viva D8

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×